2005 fiat doblo stop sorunu yardımcı olabilicek varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emre60

Azimli Üye
1,3 multijet
aracım genel itibari bu sene böyle bi arızaya sebeb oldu
sabahları sogukken calısıyor ve sonra 10 15 sanıye sonra stop ediyor
maf sensuru denedim aynı sekilde arıza aldım
sensörü iptal ettim yine calısıp stop etti
beni düsündüren aracın calıstıktan sonra stop etmesi oldu anlam vermedim mozat pompalari akllıma geliyor akıl fikir verebilicek varmı
kolay gelsin herkeze

Bu konuyu grubumuzdada paylaşabilirmisin

Çalışan araç duruyorsa aklıma gelen ilk şey mazot tedariğinde bir sıkıntı olabileceği.

Mazot pompası mazot filtre hortumlar dönüşler vb. Kontrol edilmeli. Bizde bi depo pompası birde rail pompası var herhalde.

Daha çok bilgi sahibi olanlar fikir verecektir.

Geçmiş olsun

Mazot sistemi olabilir boğazdan yapıyo olabilir sensörler olabilir tek tek bakılması lazım. Önce çalışan aracın neden stop ettiğinden yola çıkmamız lazım. Ya yakıt kesilir ya hava. İkisinden biri değilse elektronik aksamdır. Ha daha geniş kapsamlıda anlarırım egr dir rail dir detaya girmedim. Geçmiş olsun. Herşey olabilir bi baktır abi detaylı.

Iyi geceler arac kalkistada yapiyormu

Mazot sistemi olabilir boğazdan yapıyo olabilir sensörler olabilir tek tek bakılması lazım. Önce çalışan aracın neden stop ettiğinden yola çıkmamız lazım. Ya yakıt kesilir ya hava. İkisinden biri değilse elektronik aksamdır. Ha daha geniş kapsamlıda anlarırım egr dir rail dir detaya girmedim. Geçmiş olsun. Herşey olabilir bi baktır abi detaylı.
tesekkürler abim bakıcaz artık yani orayada el atmamız gerekecek arac sürekli calıstıgı icin birakamıyorm kimseye ustalarda birak git diyor hayırlısı bende birakma taraftarıyım ama işler aksıyor

tesekkürler abim bakıcaz artık yani orayada el atmamız gerekecek arac sürekli calıstıgı icin birakamıyorm kimseye ustalarda birak git diyor hayırlısı bende birakma taraftarıyım ama işler aksıyor
Allahın izniyle olur abi inşallah ❤️

Back