2005 1.3 doblo elektrik kesintisi sorunu yaşıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yahssi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yahssi

Yeni Üye
Doblo
Adı
Arda
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhaba, 2005 model 1.3 multijet aracım var. Aracım da hareket halinde veya motoru çalıştırmadan frene basar veya geri vitese takarsam elektrik kesiyor. Anahtarı kontağa takıyorum gösterge ışıklarının sönmesini bekliyorum. Kontağı çevirip çalıştırıyorum frene basar veya geri vitese takarsam elektrik kesiliyor bazen elektrik kesildiği zaman zayıf şekilde hava yastığı göstergesi yanıyor. Kontağı kapattım açmam bazen işe yaramıyor defalarca kapattım açıyorum daha sonra düzeliyor. Sorunu bir türlü çözemedim. Frene basarken araba otomatik kilitliyordu sorun acaba bundan kaynaklı mıdır? Daha önce bu sorunu yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Yani sizin iyi bir oto elektrikciye uğramanız gerekiyor bunu cihazla ölçecekler kopukluk varsa eğer

@yunus0635 cevabınız için teşekkür ederim. yaklaşık 10-12 tane oto elektrikçi gezdim. Bilgisayara bağladılar bir sorun göremediler en son birisi komple elektrik tesisatını değiştirmeyi önderdi. Büyük ihtimalle detayda sorun var.

@yunus0635 cevabınız için teşekkür ederim. yaklaşık 10-12 tane oto elektrikçi gezdim. Bilgisayara bağladılar bir sorun göremediler en son birisi komple elektrik tesisatını değiştirmeyi önderdi. Büyük ihtimalle detayda sorun var.
Tesisat için sponsorlarımızla bir görüş tedarik ederler

oncelikle sase kablosunu kontrol et.gevsemis olabilir.sigorta kutusunu kontrol ettir sokturup.geri vites ve fren musurunun kablosunu sök o sekilde dene ama sirayla 2 sini ayni anda sökme arizali olani anlamak icin.eger onceki sorunu yasamaya devam edersen bunlarda sikinti yok demektir.sonra tesisat yenilemeyi dusun diyorum

Back