2003 model doblo 1.9 jtdsx sonradan açmamı

yenican5

Yeni Üye
Arkadaşlar aracı yeni aldığım için ve birde dobloda okadar çok çeşit varki kafam karıştı.Benim aldığım doblonun sağ arka kapısında cargo yazıyor.Çift sürgü,arka bağaj tek kapı yukarı açılan,klima,abs,elktrikli cam,elktrikli ayna,sürücü hava yastığı,park sensörü,yol bilgisayaı var.İnşaallah en kısa zamanda resimlerinide eklerim.Anlamadığım bu araç sonradan açmamı.Arka koltukların önü yani ayak koyulan yerker çukur hem halı kablı hemde paspasları var.Aldığım kişi ikinci el 8 yıldır kendindeymiş emekli bir öğretmen.Kendide bilmiyor ben aracı aldığımda 10 aylıktı diyor.Aracın içi koltuklar tavan va kapı kartonları aynı renk deri kablı açık gri.Arabada gümüş grisi.Arka koltuklar 2+1 öne katlanabiliyor ve arkaya yatıyor.Bir yardımcı olurasanız sevinirim.Benide bu düşünceden kurtarırsınız.Araçla sabit 90 ve110 km hız aralığında 53lt ile 830km yol yaptım.500km si uzun yol 330km si şehi içinde.Allah'a emanet olun.

yenican5 tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar aracı yeni aldığım için ve birde dobloda okadar çok çeşit varki kafam karıştı.Benim aldığım doblonun sağ arka kapısında cargo yazıyor.Çift sürgü,arka bağaj tek kapı yukarı açılan,klima,abs,elktrikli cam,elktrikli ayna,sürücü hava yastığı,park sensörü,yol bilgisayaı var.İnşaallah en kısa zamanda resimlerinide eklerim.Anlamadığım bu araç sonradan açmamı.Arka koltukların önü yani ayak koyulan yerker çukur hem halı kablı hemde paspasları var.Aldığım kişi ikinci el 8 yıldır kendindeymiş emekli bir öğretmen.Kendide bilmiyor ben aracı aldığımda 10 aylıktı diyor.Aracın içi koltuklar tavan va kapı kartonları aynı renk deri kablı açık gri.Arabada gümüş grisi.Arka koltuklar 2+1 öne katlanabiliyor ve arkaya yatıyor.Bir yardımcı olurasanız sevinirim.Benide bu düşünceden kurtarırsınız.Araçla sabit 90 ve110 km hız aralığında 53lt ile 830km yol yaptım.500km si uzun yol 330km si şehi içinde.Allah'a emanet olun.

çift sürgüyse %80 orijinaldir...kargoların %99 u tek sürgü!bu araçlara sonradan cam açılır mama sonradan kapı atmak ihtimali çok düşük...sen yinede yandan arkadan ve içeriden bi fotola...daha kesin yazarız.

yenican arabanız sonradan açma bu doblo zamanında cargo doblonun full modeliymiş yani sx modeli orjinal camlı koltuklu olsa elx yazar birde arka koltuuklar orjinal değil piyasada yapılanlardan orjinal combilerde arka sürgülü kapılardaki camlar yapıştırma olmaz açılıp kapanan sürgülü camlar4 olur sizinki yapıştırma birde kapıda cargo yazmaz combi yazar arka kapı döşemeleride ön kapılar gibi kumaş olmasdı lazım o yüzden sizinkide sonradan açama yüzdensizinki sonradan açama bu ticariler 2003 yılına kadar çok cam koltuk açtırıyorlardı acaba neden orjinal camlı koltuklu almıyorlardı

arabanız temiz duruyor maşallah ALLAH kaza bela vermesin

valla ne yala söyleyeyim.doblo vip premio nun mesajı olmasa ben orijinal diyebilirdim...beni yanıltan sağ kayar kapı ve yukarı açılır bagaj kapağı oldu...

koltuklara bakınca kafada lamba yandı...o koltuklar sonradan atma...orta camlar bariz orijinal değil ama keyfe keder değiştirenlerde var...malum içten fitilli camlar daha güzel duruyor.

kapılar ve bordolar orijinal...zaten bordoların puntaları yerinde duruyor.oynanmamış gibi...

ancak benim bariz gördüğüm birşey var ki o da sol orta direkte boya hatası gibi bir durum var (direğin üst tarafında ve epey bariz...ayrıca sürücü kapısının cam kenarında da küçük bir oynama var....tabi bunlar resimden yapılan değerlendirmelerdir.resimden kaynaklanan hatalar olabilir.

ancak öte yandan koltuklar ve camlar orijinal değil.bu araba cargodan açma.ama açan adam temiz iş yapmış.yine en kötü şartlarda 13-14 lirası var!

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.Bende aslında orjinal düşkünüyüm ama bu aracı satan emekli öğretmen bir abimizdi.Araç 8 yıldır kendindeymiş aldığı günden beri ne yapıldıysa bir deftere not almış.Çok iyi bakmış araca.Arcın sonradan açılıp açılmadığını sorduğumda bilmiyorum bende böyle aldım demişti bir kasıt aklıma gelmiyor.Heşey ruhsata işli,çokta memnunum ama keşke orjinal olsaydı.Motoru çok sıhatli.Ben 15000tl ye aldım,şöyle bir düşündüğümde eder diye düşünüyorum.Abs,klima,ojinal çelik cant,elktrikli ayna ve camlar,yol bilgisayarı derken donanımlı bir araç artık kısmet model yükseltirken cobilere bakarım.Allah'a emanet olun selam ve dua ile🙂

cargodan açma bizim gri dobloda cargo bozması ama adam güzel iş yapmış

yenican5 tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.Bende aslında orjinal düşkünüyüm ama bu aracı satan emekli öğretmen bir abimizdi.Araç 8 yıldır kendindeymiş aldığı günden beri ne yapıldıysa bir deftere not almış.Çok iyi bakmış araca.Arcın sonradan açılıp açılmadığını sorduğumda bilmiyorum bende böyle aldım demişti bir kasıt aklıma gelmiyor.Heşey ruhsata işli,çokta memnunum ama keşke orjinal olsaydı.Motoru çok sıhatli.Ben 15000tl ye aldım,şöyle bir düşündüğümde eder diye düşünüyorum.Abs,klima,ojinal çelik cant,elktrikli ayna ve camlar,yol bilgisayarı derken donanımlı bir araç artık kısmet model yükseltirken cobilere bakarım.Allah'a emanet olun selam ve dua ile🙂

arabanız güzel resimlerde hatları kasası düzügün duruyor keyfinmi çıkarın ALLAH kaza bela vermesin

berat 1,2 lerin 2004 ten sonra çoğu sonradan açma

arka ayak basılan yerlerin çukur olması ve çift sürgü kafa karıştırıyor.

geremy kardeşim kafa karıştırıyor derken nasıl yani anlamadım.Açıklayabilirmisiniz

mustafa abi ayak basma havuzunuda artık açabiliyorlar

çift sürgü kafa karıştırıyor.
sanayide bile yapılsa 2. kapı çok pahalı tutar.bence kapı orjinal
kapalı kasa cargonun çift kapılısı varsa bu o olabilir.sonradan cam ve koltuk atılmıştır.
üst modellerde dinamik çift activ tek kapı ama activinden çift kapılısı var.

geremy tarafından yazılan metin:
çift sürgü kafa karıştırıyor.
sanayide bile yapılsa 2. kapı çok pahalı tutar.bence kapı orjinal
kapalı kasa cargonun çift kapılısı varsa bu o olabilir.sonradan cam ve koltuk atılmıştır.
üst modellerde dinamik çift activ tek kapı ama activinden çift kapılısı var.

cargolarında çift sürgülü olanları var oaraba corgo modelinin full modeli

evet arkadaşlar kapalı kasa cargonun full modeli.arkadaşım aracın cok temiz ve güzel,orjinallige önemde versen aracına gönül rahatlıgıyla binebilirsin.ben biliyorumki iyi arac her zaman iyi para.satsanda yine aynı parayı edecegine inanıyorum.ALLAH kaza bela vermesin...

Valla on numara yapilmis......ben once orjin zannettim sonra arka koltuk beni ayiktirdi....

Back