2003 doblo teyp şifresi

2003 doblo aracımın teyp şifresini bulamıyorum . nasıl öğrenebilirim kitapçığı yok.

Soru ve Sorunlarınıza Tam ve Eksiksiz Cevap Alabilmeniz İçin Lütfen Profil Bilgilerinizi Güncelleyiniz...

ben aküyü değişmiştim şifre istemişti servise götürdüm açtılar

teyibi sök sağ yanında BP ile başlayan 12 rakam alacak bu rakamı bana yolla ben sana yardımcı olayım

turan bey süpersiniz BP li kodu verirse sistemden yerirsiniz teyp kodunu...artık bir servisçi üyemiz var...ilerleyen dönemlerde sizede uygun bir yöneticilik verelim ...teşekkurler üyemize yardımcı olduğunuz için...

2003 doblo aracımın teyp şifresini bulamıyorum . nasıl öğrenebilirim kitapçığı yok.

dostum teyp açılınca 4 haneli bir şifre istiyodur. eğer o ise 2241 gir açılacaktır.
saygılar
Fethi KORKUT

fethi 2241 olduğunu nerden biliyorsun. ya şifre değişkse

valla benim çevremde bir sürü doblo var. hemen hemen hepsinde bu şifre kabul oluyo hatta kitapçığa bakarsanız bu kod doblo kodu değil ducato kodudur. yani ducatoda bile bu kod kullanılıyo. arkadaşın da şifresi bu olabilir. yani atmasyon bişey değil. aklıma gelen rakamları yazmadım.
saygılar.
Fethi KORKUT

nasıl her cep telefonunun ayrı pin kodu varsa her teybinde kendi şifresi vardır şifresi birkere yanlış girdiğin zaman teyb kendini kilitler kodu kırdırmanız gerekir bu yüzden emin olunmadan kod girilmez

kitapçıkta yazan
model name : ducato CC - BP037347018620
code no : 2241

ayrıca bütün d1 lerin teypleri aynı olduğu için bu kodun değişik olma ihtimali düşük. çünkü hepsi BLAUPUNKTun aynı model kasetçaları.
saygılar.
Fethi KORKUT

nasıl her cep telefonunun ayrı pin kodu varsa her teybinde kendi şifresi vardır şifresi birkere yanlış girdiğin zaman teyb kendini kilitler kodu kırdırmanız gerekir bu yüzden emin olunmadan kod girilmez

valla biraderim sen iyice uçurdun olayı o kodu yanlış girdiğinde tekrar sıfırlıyo ekranı başıma kim bilir kaç kez geldi oradan biliyorum. ama tabi usta olan sensin. benimkisi sadece yaklaşık 70-80 doblo üzerinden denenip doğru sonuç alınmış tecrübe. arkadaşınki farklıdır. bilemem
saygılar.
Fethi KORKUT

kesinlikle aynı kod değildir bizde deneedik hiç bi dobloya uymadı

kesinlikle aynı kod değildir bizde deneedik hiç bi dobloya uymadı

zaten muhakkak o dur demedim oğuz. bi denesin. ben denedim d1 lerde oluyo. kitapçıktada yazan o. yani mutlaka onu yazmalısın başka kod olamaz falan demedim. yanlış anlaşılma olmasın.
saygılar.
FETHİ KORKUT

tamam bi denesin bakalım..........

arkadaşım ben kimseyle polemiğe girmem ben sadece bilgimi arz ettim sen 60 70 arabada denemişsin hep aynı kod çıkmış demekki benden daha tecrübelisin saygı duyarım.
ama benim anlamadığım şu madem her teybin şifresi aynı neden şifre koymuşlar

arkadaşım ben kimseyle polemiğe girmem ben sadece bilgimi arz ettim sen 60 70 arabada denemişsin hep aynı kod çıkmış demekki benden daha tecrübelisin saygı duyarım.
ama benim anlamadığım şu madem her teybin şifresi aynı neden şifre koymuşlar

arkadaşım sadece ben değil burada hiç kimse birbiriyle polemiğe girmek istemez. ben senden daha çok biliyorum gibi bir iddiam da yok. zaten yukarda yazdıklarıma ekledim. usta olan sensin diye. ben senin söylediğine yanlış demiyorum. sen işi en sağlamca yapmaya çalışıyorsun. eyvallah. doğrudur. ben sadece başıma bu olay çok geldi. d1 lerde bu şifre kabul oluyo. elimde şuan kendi aracımın kitapçığı var. orda yazanları yolladım. kitağçıkta şase numarası yada motor numarası yok. yani kitapçık genel. ben oradan yola çıkarak ve çok sayıda dobloda o kod olduğu için onu yazdım. ama tekrar söylüyorum usta olan sensin. senin fikirlerine burda sıkça başvurcaz zaten. eğer bi yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim.
saygılar.
Fethi KORKUT

yok arkadaşım ne özür dilemesi sonuçta bilgi paylaşımı bu..

eyvallah
saygılar.
Fethi KORKUT

Back