Bekir43
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 10 Temmuz 2022
- Adı
- bekir
- Kan Grubu
- AB RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.9 D Sx
- Araç Yılı
- 2002
- Renk
- Beyaz
Kaputu kaldırım sol tarafta cam altında ya da sağ tarafta cam altında eğilerek bakınHerkese Merhaba 2002 Model Fiat Doblo aldım 1.9D SX bunu motor numarası nerde yazıyor motor uzerinde bulamadım Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
Hocam Baktım ama göremedim motor uzerinde tam nerde biliyormusunKaputu kaldırım sol tarafta cam altında ya da sağ tarafta cam altında eğilerek bakın
Hocam sağ koltuğun paspasın orada kare şeklinde bir plastik kapağın altındaHocam Baktım ama göremedim motor uzerinde tam nerde biliyormusun
Hocam bu dediğiniz şase numarası değilmi ben motor üzerinde arıyorum muaynede okunamadı yazmışlar ondaHocam sağ koltuğun paspasın orada kare şeklinde bir plastik kapağın altında
Merak etmeyin o kusuru herkese yazıyorlar maksat spor olsun okuyamadiklarindan değil.Kusursuz araç olmaz illaki mantığı.Hocam bu dediğiniz şase numarası değilmi ben motor üzerinde arıyorum muaynede okunamadı yazmışlar onda
hocam ben yiden bulmak istiyorum aracı daha yeni aldım muayne raporunu inceliyordum bide ben bakim dedim yarım gün aradım yok altına üstüne sağına solunna sonra dedim acaba motor değiştide ruhsata işlenmedimi diye bir kıllandım ondan arıyorumMerak etmeyin o kusuru herkese yazıyorlar maksat spor olsun okuyamadiklarindan değil.Kusursuz araç olmaz illaki mantığı.
Motoru indirmen lazım blokta kalıyorhocam ben yiden bulmak istiyorum aracı daha yeni aldım muayne raporunu inceliyordum bide ben bakim dedim yarım gün aradım yok altına üstüne sağına solunna sonra dedim acaba motor değiştide ruhsata işlenmedimi diye bir kıllandım ondan arıyorum