2000 Mesaj veya Beğeniye Ulaşana Hediye Paketi

@kardelenkurt
Murat başkanım benim olaya bi el atsan

doyumsuzum gözüm aç doyamadım

adam gibi adamlarsınız kendimi beğeni sayısıyla şahlandırma gibi bi durumum yok yanlış anlamayın bizler birbirimizi tanıyan gönül dostlarıyız.

@cengiz522
2000 ni daha yeni geçmişsin abi..buranın müdavimlerine hep verdik..sabit benden bile çok burada siz varsınız..en kısa sürede halledelim..😉

Daha çooooooook ekmek yememiz lazım🙂🙂🙂🙂🙂

Tabiiki ilgi alabilmek acisindan forum cok onemli fakat sosyal aglarin popileritesi ve ulasiminin kolayligi nedeni ile forumlar daha az kullanilmakta.

@By_gezgin_57
Mustafa Bey,

Gönül ister ki her üyemize hediye gönderebilsek..Ama maddiyat zorluyor. 7 yıldır 1krş kargo para bile almadan ülkemizin her yerine hediye gönderdik.

Sosyal medyada sorulan sorular ve paylaşımlar alt sıralara inip zamanla kaybolup gidiyor ve bir sonraki üyenin aradığında bulunamıyor.
Sitemizde 7 yıl önce sorulan sorunun çözümü var. Ve Allah c.c. izin verirse 10 sene sonra bile okuyabilecek dev bir doblo kütüphanesi olduk.
Bu ödüllendirme ile hem forum sitemizi canlı tutmak hem de burada emek harcayan, aile ortamında sohbeti hiç bırakmayan dostlarımızı onure etmek istedik.

Ben sizin anlatmak istediginizi cok net anladim fakat yorumumu simdi okudumda bazi harfleri eksik yasinca bambaska bi anlam cikmis galiba toparlamak gerekirse bilgi paylasiminin devamliligi ve arsivlenmesi acisindan forum cok onemli fakat sizde kabul edersinizki sosyal aglari popilerligi ve mobil uygulamasiyla kullanim kolayligi saglamasi nedeni ile daha cok kullanildigida aci bi gercek

@By_gezgin_57
Buna bende katiliyorum gunumuzde malesef herkes daha kolay elde edilen seylerin pesine dusuyor bu yuzdede rahat ettikleri sekilde hareket ediyorlar bize dusen sitenin bekasi,emeklerin bosa gitmemesi icin calismak facebook tan buraya ne kadar uye gelirse sohbet o kadar koyulasir bi okadarda keyifli zaman gecirmis oluruz..

Back