2000 3000bin devir aralığında aracın gitmemesi

turboda herhangi bir ses yada başka bir durum yok. arıza sürekli olmuyor. kafasına göre takılıyor. gazın dibinekadarda bassan azda bassan ne devir artıyor nede hızlanıyor.

Merhaba.dun bergamadan Tekirdağ a gelirken 1.6 2011 model doblonun yağını kontrol ettrdim.adam 1litreye yakin yağ koydu.sonra gidip mazot aldim.20 km gitti araba arıza Işığı yaktı.devir 3000 i geçmiyor araba çekmiyor kaz dağlarına doğru 2 ile çıktım.önceden 2 bin devirde bile araç fırlardı yerinden simdi bağırıyor.turbo devreye girmiyor sanki.acaba adam yagı fazlamı koydu.çünkü üst conta çevresinden yağ kaciriyordu yağ azalmıştı.motor korumaya falanmı aldı kendini.lütfen bilgi veriniz.

usta neye göre yağ eksik diyip yağ koydu? belki farklı bir yağ ekledi onun için sıkıntı olabilir

Turbo Devreye Girdikteb sonra Sanki Bi Yerden Kacak Vargibi Hava Ufluyor . Gaza Basmadan Rolantide Ne Kadar Basarsam Basiyim O Ses Duymuyorum . Fakat Seyir Halinde Turbo Devreye Girdimi Ufleme Yapiyor . Turbonun Sesi Degil 2 3 Gundur gelmeye Basladi . Aracda Cok Az Cekis Dustu . Nedeni Nedir

@Smpo
Turbo hortumlarına intercooler bağlantılarını baktır. Manifolt ve egr yi kontrol ettir.

Back