2000 - 2002 Model Doblo yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrhn347
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nrhn347

Yeni Üye
Adı
Nurhan
Öncelikle Cümleten S.a

Ben üniversitede öğrenciyim. Bu yaz Babam tekrar araba almayı planlıyor . "Doblo" , "ford connect" " Partner" , " Kango " gibi Minivan bir araç almak istiyor.
Ben hangisi daha iyidir diye ufak bir araştırma yaptım. Fiyat-Performans , Model-Yakıt olarak Doblo dikkat çekiyor fakat 2000-2002 model arası olan Doblo modellerin hangisi tutulur , hangi rengi idealdir bilmiyorum. bende Doblo kullanıcılarına sormak istedim .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .

Not :Araba için Bütcemiz Max. 14-15 Bin Tl.

@nrhn347 öncelikle aileye hoşgeldin keyifli forumlar

Doblo almayı düşünerek iyi yapmissiniz ,
(link) bu aracın boya yanığı olmasa temiz ve orijinal duruyor 223bin kilometrede

hoşgeldiniz.ilandaki araç tdı yazmışlar ama düz sanırım.
tutulanları 1,3 ve vergi sıkıntısı yoksa 1,9 jtd.

@MEHMET78 çok teşekkürler peki 1.3 ile 1.9 arasında ki vergi farkı ne kadar ayrıca bir sorumda renk olarak fark yaparmı ? 👎

Evet temiz güzel ama boya ciddi yanik aracı ne için kullanicaksiniz acaba?

hoşgeldiniz verdiğiniz model yılları arasında 2002 jtd modeline bakabilirsiniz

ama imkan varsa 2004 model ve sonrası 1.3 mjet bakmanız

Hoş geldiniz arkadaşım düşünebilecegin bu grupdaki en iyi araç doblo olacaktır digerlerinin düşündügün modellerini kullandım en saglamı doblo ayrıca eger 2001 den 2004 e kadar alacagın doblo 1,9 olsun vergi biraz yüksek olabilir ama 1,3 düşünme derim illa 1,3 dersen 2006 dan sonrasını tavsiye ederim

bence sizin için en mantıklı seçenek 1.3 mjet olur 15 bine 2004 1.3 mjet bulabilirsiniz d1 1.3 mjet active

1.3 mjet ekonomisi ile şaşırtır vergisi düşük performansı hacmine göre çok iyi daha sessiz titreşimsiz daha konforlu ve en önemlisi çok daha uzun ömürlü

2003 otomobil 1 çamurluğu boyalı doblo var düşünürsen yer adana araç gri muayene yeni yapılmış 1,9 motor fiyat 13,500

@turbodoblo
1.olan düz 1.9 ömür törpüsüdür ikincisi güzel araç biraz km fazla gibi ama iyi ustalara gösterilip motorda sorun yoksa alınabilir

2. Olanın km'si dikkatimi çekmemiş biraz fazla bence de

@turbodoblo
kargodan dönderme bu araç koltuklar ruhsata işli olmayabilir ve arka koltuklar sonradan takılma olduğundan arkadaki yolcular çok sıkıntı çekiyor

Bu araçlardan 3-4 tane daha görmüştüm hepsi mi cargodan çevirme o zaman

en basit anlayacağın sey arka koltukların ayak koyulan yerlerine bakmanız eğer çukur varsa orjinal camlı eğer o arabadaki gibi düz ise sonradan cam açılmış

Back