20.000 bin bakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkl

Aktif Üye
Adı
Mehmet köle
Modeli
Renk
Beyaz
Selamunaleykum arkadaşlar pazartesi 20 000 bin bakımı için ankaraya gidiyorum ne kadar tutar servisde nelere dikkat etmeliyim ilk defa servise gidip bakim yaptiricam bilgi verebilirmisiniz..........

@mkl
linke tıklayarak sponsorumuza uğrayabilirsiniz yardımcı olurlar

(link)

İlgililerdir maşaallah.Müslüm Beyi bulun serviste.

• Beğen
Tepkiler: mkl
Ben bir hafta önce konya koyuncu fiat bayiinde 20000 bakımını yaptırdım 845 tl fiyat ödedim

Ben 700 e fiyat alldim

Benim araç kapalı kasa 10 bin bakımından ne fark var bilen varmı ?

Bakalım benim ne kadar diyecekler... Sakarya akgün otoya gidicem 🙂

Trabzon da bana 950 TL fiyat verdiler

Trabzon da bana 950 TL fiyat verdiler

@Celal_29
Hocam yaptırmayin 950 lira nedir ne kullanacaklar sanki?

@Celal_29
pazarlık edin. yakın illerdende fiyat alın derim.

950 Çok para sömürüyorlar resmen garanti diye mecbura sokuyorlar resmen....

@mkl
Koydukları yağda afedersiniz dışkı gibi.

Ben kendim motul yağ alıp koydum araba rahatladı.

O parayı vereceğime kendi bakimimi kendim yaparım.

@dr20mouse

Hocam iyi güzelde aracı alınca bu şartlardan hangisi önce dolarsa bakıma gelin dediler bana;
-1 yılı doldurunca
-20.000 KM dolunca
1.6 için 20.000 km 1.3 motor için 15.000 km demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Gidilmediği takdirde garanti yanıyormuş.

@onurrr41
Hocam bende 1. Yilinda gittim garanti için. Fiyatida çok pahali olmayınca yaptırdım. Nereden bileyim içine 5w40 yağ koyduklarını faturada 5w30 yazıyor. Bir süre araba garajda kaldı bakımdan sonra. Bindim baktım bir acayiplik var. Motor sogukken bir vurma sesi geliyordu ısınınca kesiliyordu. Ben sanıyorum ki 5w30 selenia yağ var araçta hâlbuki öyle değilmiş. Far kolunda asılı olan kağıda bir baktım 5w40 opar olio yazıyor. Dedim noluyor 5w40 ne alaka opar olio ne?

Servise gittim işte öyle böyle bilmem ne saydilar. O servisi değiştirdim direk başkasına aldım kaydı. Kışlıkları yazlik lastiklerle değiştirince farkettim ki arka amortisörler yağ kaçırmış. Baya bir ıslaklık var gittim tekrar servise yok bilmem terlemeymis normalmiş saydı durdu. Araba aile araci yük atmıyorum kapalı garajda saklıyorum daha 6100 kmde nasıl amartisor terler. Amartisor terlemesi ne hem eski arabalarımda hiç böyle birşey görmedim.

İşte orada sigortalar attı benim yağ ve filtresini alıp kendim değiştirdim araba rahatladı. Amartisorleri de ilk firsatta kendim degistiricem. Servisle işim bitti benim. Garantisi ve hizmetleri hiçbir işe yaramaz. Yüksek ihtimalle bir sonraki aracımda başka marka olacak.

Back