Şu servisler arası bakım için olan fiyat farkını anlamış değilim yani hepsi aynı malzemeyi kullanırken arada 300 lira gibi bir fark çıkıyor veya pazarlık yapınca iniyor ya yapmadan inseya direk fiyatını söylesin kime ne kaptirirsam kâr olarak mı görüyor
garanti kapsamında servise gittim ve her seferinde fazla paralar ödedim 1,6 olduğu için masraflı oluyor. Bide 20 bin olmadan senelik gidiyorum. Garanti bittikten sonra hem 20 bini beklicem hemde özel servise gidicem.
@halilaydn
Gursese ugra kardesim sevris mudurune git ramazan yolladi beni de. Team dobladan de sana hemn indirim yapsın lar danisman da turgay bey var. Sevris musteri temsilcisi cansel hanim var selam soyle yeterli .
bugün ünlü otodan aldığım fiyatlar
hava polen mazot yağ filtreleri
castrol 5-30 yağ
bosch iki adet ön balata takımı
iki adet arka amartisör orjinal
alt şanzuman takozu
toplam 450 tl teamdobloya özel
bende 2015 1.6 premio plus var 800 tlnin altında hiç para ödemedim servise 20 binde bir bakıma gidiyorum 840 tl ile başladım 1000 1200 950 hep böyle ödedim birmotta yapıldı bakımları
Arkadaşlar ben yeni geldim araniza fakat bi yardim ricam olacak bugün servisi aradım 20 bin bakimi için 750 tl fiyat çıkardı rize oto ak 2016 1.6 premio plus model sizce fazlamı bana biraz fazla geldi.