20.000 bakımı&faturası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RAPTOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@halilaydn
aracın garantisi varsa dışarı gitmeyin
servisten indirimli fiyat için opar malzeme kullanın deyin gerekli iskontoyu yaparlar

Şu servisler arası bakım için olan fiyat farkını anlamış değilim yani hepsi aynı malzemeyi kullanırken arada 300 lira gibi bir fark çıkıyor veya pazarlık yapınca iniyor ya yapmadan inseya direk fiyatını söylesin kime ne kaptirirsam kâr olarak mı görüyor

garanti kapsamında servise gittim ve her seferinde fazla paralar ödedim 1,6 olduğu için masraflı oluyor. Bide 20 bin olmadan senelik gidiyorum. Garanti bittikten sonra hem 20 bini beklicem hemde özel servise gidicem.

@onuroran
Detayli olarak sormadim hocam. Rutin bakimlardir, hepsinde aynidir diye dusundum. O yuzden sadece fiyat bilgisi aldim.

@halilaydn
Gursese ugra kardesim sevris mudurune git ramazan yolladi beni de. Team dobladan de sana hemn indirim yapsın lar danisman da turgay bey var. Sevris musteri temsilcisi cansel hanim var selam soyle yeterli .

@halilaydn
Yag,yağ filitresi,polen filitresi,yakıt filitresi başka bisey yok heralde 4 kalem malzeme

bugün ünlü otodan aldığım fiyatlar
hava polen mazot yağ filtreleri
castrol 5-30 yağ
bosch iki adet ön balata takımı
iki adet arka amartisör orjinal
alt şanzuman takozu
toplam 450 tl teamdobloya özel

@UĞURLU42

Çok teşekkürler abicim. Eksik olma. Selamını ileticem..

@onuroran

Bide hava filtresi değişir heralde. Onun dışında balata kontrolü vs. yapılıyo mu pek bilgim yok açıkcası.

bende 2015 1.6 premio plus var 800 tlnin altında hiç para ödemedim servise 20 binde bir bakıma gidiyorum 840 tl ile başladım 1000 1200 950 hep böyle ödedim birmotta yapıldı bakımları

@mert35
balatalar falanda girerse işin içine öyle çıkar.

bu fafta sonu çorlu haliç otodan 30000 km bakımı için 300 tl teklif aldım.20000 km bakımı içinde 480 lira ödemiştim.Garip çok garip

@mert35
izmirdemisin

@bigerror
garip bulduğunuz tarafı açıklarsanız daha iyi anlaşılabilir.

@bigerror
ara bakımlar daha uygun oluyor. 30.000 de mazot filtresi değişmiyor mesela 40,000 de değişiyor.

Arkadaşlar ben yeni geldim araniza fakat bi yardim ricam olacak bugün servisi aradım 20 bin bakimi için 750 tl fiyat çıkardı rize oto ak 2016 1.6 premio plus model sizce fazlamı bana biraz fazla geldi.

@topal
hoş geldiniz. ortalama o civarlarda.

Back