20.000 bakım

trekking34

Yeni Üye
Doblo
Adı
erkan sofuoğlu
Kan Grubu
A RH +
Meslek
imalat ve proje planlama müdürü
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2022
Renk
koyu gri
merhabalar aracımın periyodik bakımını fiat yetkili servisinde yaptırmaktayım ..her nedense 10.000 de yağ değşitriyorum servis elemanı kardeşimiz nerdeyse 1.6 niye aldın gibi hüzünlü bir konuşma yaptı hani satta kurtul gibisinden şimdi servis danışmanın markayı gömmesine mi şaşırayım bu motorlar hep böyle olur deyip başından savmasına mı kızayım 2 yaşında 35000 de bir arabaya attığı çamuramı üzüleyim bilemedim ..kısaca 20000 adı altında 10 binde bir yağ filtre değiştiriyoruz garanti kapsamında olduuğundan yetkili servis ücretleri malum ..yılda 2 kez yağ bakımındayım servise göre gayet normalmiş sizce normalmi ..

merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
albümde yer alan doblo da harikalar yaratmışsınız bu konuda da neler yaptığınıza dair projeler kategorimizde paylaşımlarınızı bekliyoruz

ben uzun süredir 2 kasasında da 1,6 kullandım satayım yine 1,6 alırım.
herhangi bir sorun da yaşamadım. Yalnız 20.000 de olsa ben en çok 15000 km de bakımını yaptırıyorum. Türkiye hava şartlarında 20.000 bakım uygun değil görüşüm.

Bu konuda Fiat müşteri hizmetlerini arayıp gerekli bilgilendirmeyi yapabilirsiniz. Milyonlarca kullanıcısı var Doblo nun. Hele ki kendi servisinde çamur atmak olmaz.
Hatta servis adını buraya yazın bizde bilelim.

abi 1.6 mj candır. leke süren kasıtlı yapıyordur 1.6mj şuan piyasadaki neredeyse tüm motorlarla yarışır her açıdan. bence yetkili servis çalışanı kasıtlı konuşmuş işten ayrılacak belli ki

çok teşekkür ederim başkanım..tavsiyeniz için sağolun bende pek kafaya takmadım doğrusu yinede bazen böylesi olumsuz şeylerle karşılaşsakda TÜRKİYEnin markası adı fiat olsada fikri mülkiyet hakkı bize ait ..sanayide de tanıdık bazı tamircilerden 1.3 nü alsaydın 1.6 lar şöyle böyle ..hani net bir şeyde söylemiyorlar şehir efsanesi gibi dilden dile konuşuluyor.. kısaca çokta aldırış etmemek lazım. sefaköy özkar fiat yetkili servisindeki arkadaşında acemilğine veriyorum yeni işe başladığı belli..zaten kendisini uyarmıştım ..aracımla ilgil bir problem olursa tekrar paylaşırım. sağlıkla kazasız belasız günler dilerim

Macera işeri ve normal kullanım için trekking küçük kalmış
Olması gereken Premio plus maxi uzun şase size iyi giderdi diye düşünüyorum
1.3 ler 10.000 kilometrede
1.6 lar 20.000 kilometrede
Parayı çok sever servislere 10binde gitmeyin mümkünse

Bende premio plus uzun şase maximi sattım
Trekking aldım 5 para etmez benim gözümde uzun yolda yanından tır geçse leylekler gibi sallanıyor vee en önemlisi virajlarda çabuk arkasını atıyor.
Premio plus maxi aynı maybach gibi yola oturuyo virajlara balina gibi gibi dalışı var
Yani clas serisi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
2011 1.6 mj dynamic nasıl sizce . 170bin km de

nasıl yüksek dizelde 170bin km gerçekten yüksek mi yaa ??

yüksek devire çıktığımda 2500 üzeri özellikle ıslık sesi geliyo sence önemli bir durum mu normal mi ve km den kaynaklanıyor olabilir mi ?

yüksek devire çıktığımda 2500 üzeri özellikle ıslık sesi geliyo sence önemli bir durum mu normal mi ve km den kaynaklanıyor olabilir mi ?
Manifoldu temizlet egr de katalitizör rejenerasyon yaptır denebi turboyuda kontrol ettir

sıfır turbo fiyatları hakkında bilgin var mı peki

yav yine de bi fikrin vardır bunun için adamları mı arayım şimdi

Benimki bir kaç ay içerisinde 399.999 olacak. 0 lanacak. Biz ne yapalım abi, 170 bence normal.
aynen öyle. bu arada doblo mu aracın araç bilgilerin nedir km si yılı vs ?
ben doblolarda sıfırlanmıyor diye biliyorum 600bin km de doblo gördü bu gözler

Benimki bir kaç ay içerisinde 399.999 olacak. 0 lanacak. Biz ne yapalım abi, 170 bence normal.
Senin gibi herkes profesyonel kullanıcı olmadığı için sana laf yok aga.
Biz 100.000 kilometreyi görünce değişime geçiyoz.

Back