Silinmiş Hesap
Yeni Üye
kardeşlerim şu an itibarı ile samsunlu mustafa nın yolu az kalmış....1,5 / 2 saate kalmaz evdeyiz abi dedi....selamları var bilginize....
süper
geçmiş olsun mali abi
http://youtu.be/_BfX9xN-hKU
2.videoooo
SLM RAPTOR. ŞÜPHEYE GEREK YOK ÇÜNKÜ BEN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM. GEZİMİZLE İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.SLM MEVLÜT AMCA.*clap**comfort**bye*😀😀😀 ben mevlüt emmi değilim!SELAMLAR MEVLÜT AMCAN!
mehmet ali abim geçmiş olsun mustafa abiyle tanıştık laf muhabet falan inş senlede görüşür.tanışır.. ama ayrılırken mustafa abiyle vedalaşamadık...o arada kaybolduk oda gitmiş ti yolu acık olsun
baki abi muratın fotolarını cektiniz mi?
mehmet ali abim geçmiş olsun mustafa abiyle tanıştık laf muhabet falan inş senlede görüşür.tanışır.. ama ayrılırken mustafa abiyle vedalaşamadık...o arada kaybolduk oda gitmiş ti yolu acık olsun
sağol recep kardeşim inşaallah tanışırız tabii ki... mustafa samsunun gururu oldu cefakar kardeşim benimi o...
değil la ayni yer ama ayrı ayrı😀
3. dahade değişik😀
ullaaaa...06 plaka muratın araba değil mi?