2.İSTANBUL BULUŞMASINA KATILACAKLARIN LİSTESİ..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün o kadar zorlu yollardan geçtim... Çokur fln fln... Bİr tek takırtı... Duymadım... Bana mısın demedi...

Mustafa abiyi aradım... 25 km'si kalmış... Çok şükür.... Yol çalışması varmış.... O yüzden yavaş yavaş geliom diyo....

yarım saat sonra evde allahın izniyle kardeşim...

elbette......aile iste bunun için aile deniyor....

Dostlarım geldim.herkese hayırlı geceler

Dostlarım geldim.herkese hayırlı geceler

hoşgeldin kardeşim....hayırlı geceler...

Hosbulduk abim.herkesin ilgi ve alakası için ayrı ayrı teşekkür ederim

Hosbulduk abim.herkesin ilgi ve alakası için ayrı ayrı teşekkür ederim

Ne demek abi her zaman.... Ben ilk başta gelemeyeceğini duyup üzülmüştüm valla... İyi ki geldin... İyi ki sen tanıdık abim....

mustafa abicim yat artık....saatlerdir uykusuz ve yorgunsun.....yarın muhabbetin belini kırarız...

Tamam abi zaten bizimkide yemek hazırlıyor.herkese Allah rahatlık versin

mehmet ali abim geçmiş olsun mustafa abiyle tanıştık laf muhabet falan inş senlede görüşür.tanışır.. ama ayrılırken mustafa abiyle vedalaşamadık...o arada kaybolduk oda gitmiş ti yolu acık olsun

baki abi muratın fotolarını cektiniz mi?

kardeşim bekledim seni ama.kayboldun kusura bakma vedalaşamadık.inşaallah samsuna gelirsen görüşürüz.

http://www.youtube.com/watch?v=LF_i6bpHpR4&feature=youtu.be
yenisiiiii

süper süper süperrrrrrrrrrrrrrrr.daha bir şey diyemiyorum.

mustafa abi ile vedalaşamadıkm hakikaten

sntnin 3metre gerisinde kaybolduk 😀

KARDEŞİM SAĞ SALİM allah'IN İZNİYLE SAMSUNA GELDİK.İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN SİZLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.

Gece nete girme şansım pek olmadı bu sabah tüm sayfaları tek tek okudum. Videolar ve fotoğraflar için herkese teşekkürler. Mustafa abinin sağ salim gittiğine de çok sevindim. Ayaklarına sağlık.
Baki abiyede çok teşekkürler şahane manzarası olan mekanlara götürdü bizi. Karadeniz manzaralarına hastayım. Tepeden bakış yeşillik arkasında deniz mavisi üstünde gök mavisi. Sağolasın baki abi.
Buluşma çok güzeldi bir dahaki sefere daha kalabalık olacağımızdan eminim.
Bari teamdoblo logolu mont veya yelek yaptıralım her buluşmada giyeriz 😀

mustafa abi hhoşgeldin

hemen gelelim caddye o caddy bikere çok arıza açan bi araba kullananları anlatıyor kronik arızaları var

barış abi dün hakikaten o bozuk yollarda bile hiçbir tıkrtı takurtu gelmiyor

Merhaba dostlar, buluşmayla ilgili resimleri gördüm çok güzel olmuş. Ne yazık ki çok istememe rağmen son anda çıkan görev nedeniyle katılamadım. Pazar sabahı baki kardeşimi de arayıp durumu bildirdim. Artık kısmet olursa bir daha ki organizasyon da görüşür tanışırız...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back