2. el doblo vip jtd

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opsiyonel olabilir mi?

hayır mehmet abi bende d1 vipin d2 vipin katoloğu var oradada yazmıyor türkiyedeki hiçbir dobloda koltuk ısıtma yok siz hiç forumda koltuk ısıtma ile ilgili konu gördünüzmü dobloda böyle birşey yok

bende görmedim de klavuzda yazınca belki opsiyonelmiştir diye düşünmedim değil hani.

valla amcamdaki doblo hariç bende diğer doblolarda koltuk ısıtma görmedim. ama onda vardı sormadım belki sonradan yaptırmıştır

opsiyonel olabilir. sonuçta gidip bayiye full doblo almak istiyorum dediğiniz zaman size premio öneriyolar. 2 sayfa da opsiyon listesi var. ulan hai bu araba full dü. niye opsiyonu var.

Evet, ben sordum bu gün. Doblo'ların hiçbirisinde koltuk ısıtma yokmuş, opsiyonel olarakta yokmuş.

hanefi amcan sonradan yaptırmıştır

hanefi amcan sonradan yaptırmıştır
öyleymiş demekki bende şaşırdım, bişey daha öğrenmiş oldum sayenizde.

Evet, ben sordum bu gün. Doblo'ların hiçbirisinde koltuk ısıtma yokmuş, opsiyonel olarakta yokmuş.

2006-2008 doblo vip lerde var.bende kullandım.

yav arkadaş kimi var diyo kimi yok diyo. ne iş. biri opsiyonel olarak bile yok diyo. ee ben kullandım diyenler var. 🙂🙂🙂

🙂

Ben merak ettim servise sordum yok dediler bana.
Peki resim var mı abi?

raptor abi tekrar söylüyorum hiç
bir vipte yok olan varsa da foto ekleyin sonradan yapılmıştır

Back