2. el doblo vip jtd

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-bakmadan-gecme-kara-elmas-115290194/detay/

bu araç orjinal vip falan değil.yolcu airbag yok baksanıza.vip lerde 4 hava yastığı vardı.

Mehmet abiye katılıyorum yolcu hava yastığı olması lazımdı. Acaba niye yok yolcu hava yastığı.

bu aracın orjinal vip olmadığı küçük ayrıntılarda gizli.

-Şoför koltuğunun yan plastiğine bakarsanız koltuk ısıtma butonu yok olması gerekirdi.
-Yine şoför koltuğu döşeme plastiği dynamik modeldekilerden halbuki ful plastik kaplama olması gerekirdi.
-Direksiyon simidine bakarsanıaz o maun kaplama bittiği yer hafif eğimli, halbuki orjinal vipte tam düz şekildedir bu ise eğimli bitiş.
-Hava yastığıyok evet ama patlamış olabilir diyebilirdik neyse.
-Deri döşemesi orjinal değil, orjinal vip döşemesi bundan kat kat güzel ve gergin oluyor, bu çok salmış kendini.
-Kapı kolları parlak siyah olması gerekirdi ama bu araçta mat plastik kapı kolları.
-Jantlarda vip- premio jant değil

velhasıl bu adam vip yapmaya çalışmış neler yapmış:

-deri döşeme yaptırmış olmamış 🙂
-direksiyon simidi olmamış,
-tavan rayı orjinal vip rayı taktırmış bi bu olmuş 😀
-maun kaplama yaptırmış kısmen olmuş 🙂

Çok masraf etmiş orjinal vip görünmesi için ama şeytan ayrıntıda gizlidir 😀 😀

arabayı ben hayatımda hiç görmedim ama dedikleriniz doğru peki bu araba siyah ve benim bildiğim siyah renk vipler de var

bu araba orjinal vip doblo ilk çıkan vip doblolardan ilk viplerde sadece çok az kısmı tek airbagliydi yolcu airbag opsiyondu

türkiyedeki hiç bir dobloda koltuk ısıtma yok viplerdede yok

döşemelerde orjinal ki bu döşeme buruşuk ve daha haval

hayır oğuz, koltuk ısıtma olmazmı hiç var.
amcamda 2004 vip vardı onda koltuk ısıtma vardı sonra sattı 2008 vip aldı onda da koltuk ısıtma vardı.

bu araba orjinal vip doblo ilk çıkan vip doblolardan ilk viplerde sadece çok az kısmı tek airbagliydi yolcu airbag opsiyondu

türkiyedeki hiç bir dobloda koltuk ısıtma yok viplerdede yok

döşemelerde orjinal ki bu döşeme buruşuk ve daha haval

doblo vip orijinal deri döşeme ve koltuk ısıtmalı.

araç orijinalden 1.9 jtd sx dynamic lüx.ama deri döşeme eklenip premionun tavan rayıları,kapı kolları ve ön konsol alt döşemesi kullanılımış.deri döşeme yapılmış.vip-premio-sxjtd karışımı bişey olmuş.enteresan.

bu araba vip değil 🙂

Oğuz artık Doblo'nun duayeni olmuş.
Bence haklı olabilir.
Bu araç premio olsa teyp çerçevesi ve gösterge çerçevesi de bej olmaz mıydı. Bende vipe benzettim.
Ama bu koltuk ısıtma işini bende çok merak ediyorum, daha önce hiç duymadım.
Yarın müsait olursam bir servise soracağım viplerde koltuk ısıtma var mı diye.

o araba doblo vip hemde orjinal doblo vip d1 dobloda zaten vip haricinde siyah renk yok o araba ilk viplerden vip ilk tek airbagliydi ve hiç bir dobloda koltuk ısıtma yok olsa nereden açılıyor ben hiç servstede koltuk ısıtmalı vip görmedim ama adım gibi eminim o araba vip vipte koltuk ısıtma yok

doblo vipler 2003 yılının sonunda 2 airbag standart oldu d2 vipte 4 airbag li hale geldi 2003 yılındaki dergi arşiviminde buluyor vipin testi var

şoför koltuğunun sol tarafında koltuğu yatırmak için olan mandalın hemen altında butonu bulunuyor koltuk ısıtmayı aktif ediyorsunuz. kitapçıkta da bakarsanız görürsünüz.

vallahi ben hiç görmedim çünkü hiç bi dobloda yok hatta d1 kullanıcı kitabındada ben görmedim olanda varsada sonradan yapılmıştır foto varsa ekleyin görelim ben fiat servisteyim öyle bi doblo yok

oğuz sayfa 44 de 2009 kullanıcı kitabı gösteriyor

http://www.scribd.com/fullscreen/75998565?access_key=key-1562ztqs6hg2gpoy3gwp

hanefi bakın ilandaki orjinal vip

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-hatasiz-kazasiz-boyasiz-vip-doblo-100035077/detay

dşkkat edin yok türkiyedeki hiç bir dobloda koltuk ısıtma yok d3 tede italyadakilerinde var bizde yok malesef viplerde yoktu ben bu konuda yanılmam özellikle dobloda asla yanılmam türkiyedeki viplerde yok koltuk ısıtma isterseniz nette tüm viplere bakın hiç birinde yok

opsiyonel olabilir mi?

opsiyonel olabilir mi?

hayır mehmet abi bende d1 vipin d2 vipin katoloğu var oradada yazmıyor türkiyedeki hiçbir dobloda koltuk ısıtma yok siz hiç forumda koltuk ısıtma ile ilgili konu gördünüzmü dobloda böyle birşey yok

Back