2. Defa zincir koptu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan midnay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

midnay

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhaba arabam D2 kasa115 binde zincir koptu yaptırdım şuan araba 150 binde tekrar zincir koptu tamirci 2500 TL yaparım dedi 35 bin km de zincir koparmı anlamadım gitti başına gelen varmı

Hangi marka kullandınız? Bakımını düzenli yapıyormusunuz? Temiz yakıt mı kullanıyorsunuz? Şundan soruyorum 50 binde zincir koparanı gördüm bakımsızlık ve pis mazottan usta zincir yatakları zift bağlamıştı diyordu.Senteyide iyi oturmak lazım dengesiz çalışırsa oda koparır.115 bin çok erken kopmuş,ses yapmamasına rağmen 140 binde baskı balatayı değişirken onuda değiştirtmiştim

Zincir yan sanayiyise ve kullanılan motor yağı kötüyse olabilir bencede.

Kalitesiz zincir kopar

Arkadaşlar herkese merhaba arabam D2 kasa115 binde zincir koptu yaptırdım şuan araba 150 binde tekrar zincir koptu tamirci 2500 TL yaparım dedi 35 bin km de zincir koparmı anlamadım gitti başına gelen varmı
(link) com sponsorumuzla görüş iyisini tedarik eder

Yedek parça ve ustada kalite istiyo

Geçmiş olsun

Abi biyerde bi kasıntı var gibi görünüyor. Zincir öyle basit şey değil kopucak keza test ediliyor ne kadar dirence maruz kalacağı. Bi yerde bi sorun var.

Öncelikle geçmiş olsun, benim fio 381000 kmde. Orjinal fabrikasyon zincir duruyor. Zorda kalmadıkça arabayı kurcalatma mantığımdan dolayı değiştirmedim. Ama değiştirsem mi değiştirmesem mi kararsız kaldım.

Öncelikle geçmiş olsun, benim fio 381000 kmde. Orjinal fabrikasyon zincir duruyor. Zorda kalmadıkça arabayı kurcalatma mantığımdan dolayı değiştirmedim. Ama değiştirsem mi değiştirmesem mi kararsız kaldım.
Değiştir gayrı epey geçmiş. Allah korusun koparsa tüh demeyelim.

marka nedir acaba?
parçayı aldığınız yere bunu konuyu iletin bence.
bu kadar kısa sürede kopmaz bir zincir.
zincir önemli orjinal almak gerekir. ayrıca sponsorumuz parça garantisi veriyor ve arkasında duruyor işçilik hatası yok ise SUPSAN zincirler de tercih edilebilir.
Usta takarken kapak komple söktü mü yoksa işaret koyup mu taktı buna da bakmak lazım. Zinciri 1,5 saatte de takan var 3 saatte de. sente tutmamış olabilir.

Back