2+1 Koltuk Havuzu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Srcntrks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Srcntrks

Azimli Üye
Arkadaşlar 2008 Model Doblo cargo aracım var eski aracım ile takasa girmek zorunda kaldığım için cargo aldım ama aracım temiz gayet memnunum ve 4-5 sene binmeyi düşünüyorum aile aracı olarakta kullandığımdan arkaya şimdilik koltuk düşünüyorum cam işi daha sonra neyse lafı uzatmayim muayenede sökeceğimin farkındayım sökerim o sorun değil polisinde kolay kolay aracı bağlayacağını düşünmüyorum yalnız bir sorum var biraz araştırdım D1 kasalarda cargoda olsa arka koltuk sonradan takılabilir diye havuz yapmışlar ancak sac ile kapalıymış acaba bu uygulama d2 kasalarda da mevcut mudur aranızda hiç taktıran var mı birde ORJİNAL koltuğa 400 TL fiyat çekiyorlar bu konuda da yardımcı olacak abilerim varsa çooook memnun olurum yalnız ORJİNAL KATLANIR olmasını istiyorum Şimdiden Teşekkür Ederim... 🙂

sercan bizdeki cargoda d2 idi ben onda saç bölme göremedim galiba o havuz d1 cargolarda d2 de açıılacak bi yer yoktu bence okadar uğraşacağına orjinal cambi al daha karlı olursun hem vergisi bile daha düşük combilerin

sercan bizdeki cargoda d2 idi ben onda saç bölme göremedim galiba o havuz d1 cargolarda d2 de açıılacak bi yer yoktu bence okadar uğraşacağına orjinal cambi al daha karlı olursun hem vergisi bile daha düşük combilerin

Yok hocam onu yapim diye düşündüm ilk önce ama bilirsin cargolar biraz zor satılıyor 1 ay ilana kattim baktım ki arayan eden yok kaldırdım geri aracimin motoru çok sihhatli kaporta desen tertemiz binmeyi düşünüyorum combiye binecegim diye 2-3 bin zarar edip satamam baktım şimdi havuz yok mus mecbur koltukların ayağı kisalacak biraz tavsiyen için Sağol bu arada 🙂

Yok mu arkadaşlar ucuz koltuk bildiginiz çıkmada olur 🙂

ben bizim cargoyu ilan verdim 1 saat sonra satıldı ama define mavisi güvenlik paketli klimalı en dolu cargoydu

ozaman koltuk çıkmacılara bakın bulabilirsiniz

Benimkide klimali ayarlanabilir direksiyon falan en fullu ama güvenlik paket değil sadece birde beyaz ilana 350 kişi girdi arayan olmadı garip bir durum satmayacagim zaten takacam koltugu binecem 🙂

Back