2.0 MultiJet Premio

Kullandın mı derken VTİ civic, type-r, 2.4 accort v.s. çok modelini kullandım ama sahibi oldun mu dersen hayır. Doblo'dan önce şahsıma ait iki adet Volvo bir de Lada samara sahibi oldum.
Ama çok farklı araçları kullanma şansım oldu.

Volvoların ikisi de T5 motorlu modellerdi (225 hp) idi.İlk Volvo'mda motor modifiyesi vardı tahminim 250 hp civarında idi.İkincisi standarttı.Lada ise motor-alt takım modifiyeli idi.Şaka makinası diyebiliriz.
Ben beklenmeyeni veren araçları seviyorum galiba.

Kullandın mı derken VTİ civic, type-r, 2.4 accort v.s. çok modelini kullandım ama sahibi oldun mu dersen hayır. Doblo'dan önce şahsıma ait iki adet Volvo bir de Lada samara sahibi oldum.
Ama çok farklı araçları kullanma şansım oldu.

Volvoların ikisi de T5 motorlu modellerdi (225 hp) idi.İlk Volvo'mda motor modifiyesi vardı tahminim 250 hp civarında idi.İkincisi standarttı.Lada ise motor-alt takım modifiyeli idi.Şaka makinası diyebiliriz.
Ben beklenmeyeni veren araçları seviyorum galiba.
zaten type-r dedinmi akan sular durur 😀 çok ciğerli bi makine

type-r da çok sıkı ama ben vti ı daha çok seviyorum. 2 yıl kullandım 5500 devirden sonra başlıyodu hayat 🙂 tabi tüketim de 🙂🙂🙂

Evet.Ben de sedan VTİ leri çok seviyorum..Ama prelude de fena sayılmaz.
Tabii bunları söylerken Volvo'nun yerini hep ayrı tutuyorum.Anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek...

Halen hayalimde bir V70 R AWD var.İnşallah nasip olur ileride.

bizimki de sedandı salih abi. inşallah ilerde sahip olursun.

walla son sürat denemesi yapmadım.ama 170'lere kadar hiç kesilmeden hızlanıyor.Sonra hızlanmaya devam ediyor ama tabii ki daha sakin.Ben en fazla 200 yaptım fazla zorlamadım yeni diye.Ama özellikle ivmelenme 1,6 ya göre çok daha iyi.Alt devirleri toparlaması çok güzel.Araç düşük devirde yığpılmıyor.Hemen toparlıyor.yüksek sürat olayına gelince ben ne kadar güçlü olursa olsun aracın yüksek ve geniş yapısı sebebi ile 200 üstünü pek önermiyorum.Ama gider mi?bence gider.Yakın zamanda chiplemeyi düşünüyorum.O zaman farkları nasıl olacak ben de merak ediyorum.

Kardeş bence chipleme arabanın orjinalliğimi bozma ama daha çok performans istersen sen bilirsin

OĞuzhan, zaten limitleri aşma gibi bir derdim yok.Aynı motorun Fiat bünyesinde daha güçlü versiyonu var onun yazılımını bulmaya çalışıyorum.
Eğer 165 hp lik versiyonda mekanik bir farklılık varsa zaten yaptırmam.O zaman daha koruyucu birşeyler yaparım.Beklentim yarış aracı yapmak değil ama limitleri aşmadan keydfini çıkarmak istiyorum.

Bu arada fikir belirten herkese çok teşekkür ederim.

OĞuzhan, zaten limitleri aşma gibi bir derdim yok.Aynı motorun Fiat bünyesinde daha güçlü versiyonu var onun yazılımını bulmaya çalışıyorum.
Eğer 165 hp lik versiyonda mekanik bir farklılık varsa zaten yaptırmam.O zaman daha koruyucu birşeyler yaparım.Beklentim yarış aracı yapmak değil ama limitleri aşmadan keydfini çıkarmak istiyorum.

Bu arada fikir belirten herkese çok teşekkür ederim.
gelişmeleri bekliyoruz abi....

Back