2.0 MultiJet Premio

slhle_d

Daimi Üye

url=http://imageshack.us/photo/my-images/196/fotoraf1651.jpg/]
fotoraf1651.jpg
[/url][/quote]

Arkadaşlar yakın zamanda foto çekmedim, aklımda bazı değişiklikler var, yaptıkça foto yüklemyeye çalışırım.Hepinize kazasız belasız sürüşler dileirim.

allah kaza bela vermesin güzel araç şu power yazısını bende bulsam fene olmayacakta 🙂

maaşallah....süper yaa,kazasız belasız sürüşler...

maşaallah ALLAH nazarlardan korusun.kazasız belasız sürüşler.

Abim çok güzel ya maşaallah.Allah'ım kaza bela vermesin.Ama bence paçalıklar ve tavan rayları çıksa spor bi görünüm kazanır araç.Tercih sizin tabiki keyifli sürüşler...

Abim çok güzel ya maşaallah.Allah'ım kaza bela vermesin.Ama bence paçalıklar ve tavan rayları çıksa spor bi görünüm kazanır araç.Tercih sizin tabiki keyifli sürüşler...
bence paçalıklar çıksa daha iyi olur...

maşallah doblolar süper ALLAH kaza bela vermesin

Bu arada herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.

Bir de paçalık konusuna değineyim, malum Van'da görev yapmaktayım ve her yer şantiye şeklinde.Evimin 5 km etrafı ki bu anayola indiğim mecburi yol, her gün 24 saat mikser ve harfiyat kamyonlarının geçtiği bir yol.İşin diğer yönü de yol rampa ve her mikser tepeye kadar en az 1 ton betonu yola döküyor.Bu paçalığın olmadığı bir doblo da bir arkadaşta var, tabanı şuanda 4-5 cm beton kaplı.Taban pek önemli değil kapılar,eşikler de öyle.Yani anlıyacağınız arabamı kurtarmak için mecbur kaldım.Ama serviste orjinali neyse onu taktırdım.Çok da güzel iş görüyor.Görüntüsüne gelince,bence de berbat...Eski minibüsçü işi.

Tavan çıtaları ise yerine ince ve tavana yapışık olanı istemiştim,bundan çok ucuz olmasına rağmen değiştirmemişler.Belki söker eve koyarım.Bu arada önerisi olan varsa zevkle dinlerim.Saygılar

bence tavan raylarını çıkarırısanız hiç olmaz doblo dediğin tavan raylı olacak

neden 2000 tercih ettiniz ? bir de yakıt değerlerini paylaşırmısınız ?

salih abi MAŞALLAH doblon harika 2,0 güle güle kazasız belasız bin
D3 beyaz cok güzel duruyor.ilerde belki alırsam beyaz.alırım d2 de granit gri de güzel samsunu gidersin artık .
ben vana gelmeyi niyetlenmiştim 1800 km oldugunu ögrenin ce vaz geçtim 😉 kardeşim orda asker o yüzden en iyisi ucak

bence tavan raylarını çıkarırısanız hiç olmaz doblo dediğin tavan raylı olacak

Oğuz ben de senin gibi düşünüyorum.Ama bir ince tipi var tavana yapışık onlar da hoşuma gitti.belki ondan takarım

salih abi MAŞALLAH doblon harika 2,0 güle güle kazasız belasız bin
D3 beyaz cok güzel duruyor.ilerde belki alırsam beyaz.alırım d2 de granit gri de güzel samsunu gidersin artık .
ben vana gelmeyi niyetlenmiştim 1800 km oldugunu ögrenin ce vaz geçtim 😉 kardeşim orda asker o yüzden en iyisi ucak

Renk seçimini buranın hava-yol şartlarına göre belirledik ama memnunum beyaz güzel oluyor D3 lerde.

Bu arada kardeşin Van'ın neresinde?Bir ihtiyacı olursa yardımcı olmaya çalışırım

Back