2.0 multijet power Doblo satılık...

slhle_d

Daimi Üye
Selamlar arkadaşlar..Aracın durumu hakkında ilanda bilgiler mevcut.Başka merak edilen herhangi birşey varsa ilandaki iletişişm numarası benim numaram.Ulaşabilir merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Araç garantili ve sıfır hata araç olduğu gibi fiyatta daiyi bir pazarlık payı var. Satma nedenim ise maddi durumlar ve başka bir araç almak içindir.Aracımla alakalı en ufak bir problem yoktur. İlan Van'dan verildi ama satılması durumunda farklı illere gitmesinde yardımcı olurum.Temiz olduğu gibi özel bir araçtır.İstenilen expertize de gönül rahatlığı ile sokulabilir.İlanda yazmayan bir de yazılım mevcut.Megaichips Mehmet Gazihan tarafından İstanbul'da yapıldı.İstenildiği takdirde iptal edilip orjinale dönülebilir, herhangi bir mekanik değişklik söz konusu değildir.Aracın garantisi devam etmekte olup dilenirse uzatılabilir.Sıfır aldığımdan beri de sitede resimleri mevcuttur.Herkese hayırlı satışlar dilerim.saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-boyasiz-kazasiz-garantili-2012-model-doblo-2.0-mjet-premio-126011675/detay

hayırlı satışlar salih abi 2.0ı düşünmüyo değilim 🙂.

hayırlı satışlar.

Öncelikle hayırlı olsun. Her doblo satışında olduğu gibi üzülüyoruz haliyle. Bir şey dikkatimi çekti; sipariş üzerine demişsiniz. 135 likler sipariş üzerine mi üretiliyor yoksa özel sipariş mi demek istediniz ? eğer öyleyse özelliği nedir ilanda açıklamamışsınız. Bir de sunroof işaretli. Gerçekten sunroof var mı? İçten resim yok. Koymanızı tavsiye ederim.
1,9 sahibi olarak 2,0 la aynı vergiyi veriyorum dolayısıyla 1.6 yerine ileride düşünmüyor değilim açıkçası. Yıllık 50.000 km yapan birisine (%50 şehir dışı) (yakıtı da düşünerek)tavsiye edermisiniz ?

Tekrar merhabalar.
Walla Fethi düşünürsen rakamda güzel şeyler yapabilirim.Zaten başka araç için de İst'e kadar gidicem olmadı biner burdan beraber gideriz.*tup*

Abdullah Bey sunroofu işaretlememiştim büyük ihtimalle yanlışlık olmuş düzeltirim.İç resim konusunda haklısınız ama dediğim gibi araç sıfır kondisyonda.Yani bayidekine bakmakla aynı olurdu galiba.
Yakıt her zaman dediğim gibi kullanımla alakalı.Ben şahsen süratli kullanımlarda küçük motorların bunlardan daha fazla bile yakacağına inanıyorum.Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Diğer ilanlara göre benim yazdığım fiyat yüksek mi?Evet yüksek.1.si satılıklarda bu modelde ve bu km'de başka araç yok.İkincisi aracım halen garantili.3.sü de daha pazarlığa oturan çıkmadı 🙂

Düşünen olursa 505 593 09 55 numaram.
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.Saygılar.

Bu arada sahibinden.com ilan numarası 126011675.Güncelledim olmayan sunroofu sildim.Uyarı için teşekkürler.

hayırlı satışlar

120 tl ye aldim.poliset olmasi lazim markasi.aksesurcilarda bulunuyor.bir kac modeli var daha uzun olanlari falan.

Öncelikle hayırlı olsun. Her doblo satışında olduğu gibi üzülüyoruz haliyle. Bir şey dikkatimi çekti; sipariş üzerine demişsiniz. 135 likler sipariş üzerine mi üretiliyor yoksa özel sipariş mi demek istediniz ? eğer öyleyse özelliği nedir ilanda açıklamamışsınız. Bir de sunroof işaretli. Gerçekten sunroof var mı? İçten resim yok. Koymanızı tavsiye ederim.
1,9 sahibi olarak 2,0 la aynı vergiyi veriyorum dolayısıyla 1.6 yerine ileride düşünmüyor değilim açıkçası. Yıllık 50.000 km yapan birisine (%50 şehir dışı) (yakıtı da düşünerek)tavsiye edermisiniz ?
yanlışınız olmasın 1,9 ile 2,0 aynı vergiyi vermiyor 2,0e kadar aynı vergi 2,0 den sonra yükseliyor vergiler yani 1,6 1,3 1,9 3ü aynı vergi 2,0 ler daha fazla ödüryor ben öyle biliyorum

yanlışınız olmasın 1,9 ile 2,0 aynı vergiyi vermiyor 2,0e kadar aynı vergi 2,0 den sonra yükseliyor vergiler yani 1,6 1,3 1,9 3ü aynı vergi 2,0 ler daha fazla ödüryor ben öyle biliyorum

Hayır 1.9 ile 2.0 aynı vergiyi ödüyor.

Hayır 1.9 ile 2.0 aynı vergiyi ödüyor.

ortası diyelim.doblolar aynı ödüyor.diğer 1900 e kadar olan diğer model araçlar 1,3 1,6 ile aynı ödüyor.çünkü 1,9 doblolar 1,910 cc yazıyor.sırf 10 cc yüzünden yüksek vergi sınırından ödüyor.

hayırlı satıslar

Back