2.0 Multijet Debriyaj Takımı

Atlantis 99

Azimli Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
0 -
Modeli
Araç Yılı
2010
Merhaba doblo 2.0 multijet debriyaj takımına ihtiyaç var volan baski balata ve hidrolik bilya orjinal veya yan sanayi fiyat konusunda yardimci olabilecek varmi

Volanı değiştirmeye gerek yok aşınan tarafı değilde diğer tarafı çevirip takarsanız işinizi görür.

Kaçırma yok fakat ses yapiyor rölantide arabayı salliyor volan veya rulmandan şüpheleniyoruz

Kardeş burda fiyat konusunda bir şey bulamazsın bir fiat parçası ile görüş ama bence önce iyi bir ustaya git söksün söktükten sonra parçayı alırsın
@Dobloo46 dediği gibi volan pahalı değiştirmeye gerek yok ters çevirip tak

@yunus0635
Rica etsem sponsorumuzun bilgilerini verebilir misin parça fiyatı konusunda bilgi lazım da 😉

Konu hortlayacak ama üzerinden çok geçmedi aynı parçalara ihtiyacım var, kaçırma yok pedal üst kısımda ses var, @Atlantis 99 yardım bekliyorum şefim

@Atlantis 99 birde hocam mazot filtremiz kağıt değil mi bizim bakım parçalarını ünlüden alacağımda hata yapmak istemiyorum

@DobLoPremio
ünlü ile görüş şase bilgisini verirsen gerekli bilgiyi verir..
FB_IMG_1496703244531.jpg

@DobLoPremio
Merhaba hocam sakaryada fiat özel serviste komple seti değişti debriyaja basarken ses yapıyordu ve arabayı sallıyordu balata bitmek uzereymis volannın bağlı olduğu parca hasar görmüş şuan hicbir sıkıntı yok

Dosyalar

• 20170719_010333.jpg
    20170719_010333.jpg
    60,9 KB · Okunma: 43
  • 20170719_010423.jpg
    20170719_010423.jpg
    73,2 KB · Okunma: 40
@DobLoPremio
Mazot filitresi hakkında bilgim yok malesef değişti serviste fakat bakmadım şase numarasından çıkar sanırım

@Atlantis 99

Ne kadara patladı hocam bu işlem size , volan ve baskı balata değişti doğru mudur ?

@DobLoPremio
Komple debriyaj takimi baskı balata volan hidrolik rulman +on balatalar bakım 3000 tl odedim

Back