18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aozgur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aozgur

Fenomen Üye
Adı
Özgür Oral
Modeli
Renk
Mistik GRİ
Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

ALLAH ım bize inşallah olur diye dua edip Hayalini kurdugmuz şeyın çok şükür oldu sevincini yaşatsin inşallah. HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE DOSTLAR.
Şehit ler ölmez vatan bölünmez ...

maxresdefault.jpg

Rabbim tüm şehidlerimizi mücahitlerimizi Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) yanında görmeyi bizlere nasib etsin inşallah. geçen yıl kale grubun bana gönderdiği bir mail vardı onunda linkini sizlerle paylaşıyorum. ailem vakti olan baksın derim.
(link)

Allah im Uhud dan Canakkale ye,Sur dan Nusaybin e kadar tüm şehitlerimizi hz Muhammed e bizi de onlara komsu eylesin inşallah.

ÇanakkaIe’de şehit oIan yüz binIeri, başta Mustafa KemaI Atatürk oImak üzere tüm komutanIarı, onIara fedakârca destek veren cephe gerisi insanIarımızı minnet iIe anıyoruz. RuhIarı şad oIsun.

Bugün Aldığımız Her Nefes Bundan Tam 102 yıl Önce Verilmiş Son Nefes Sayesindedir...
#18Mart #Çanakkale
Şehitlerimize Saygı ,Rahmet ve Minnetle ...

başta başkumandan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve tüm ŞEHİTLERİMİZ nur içinde yatsın hepsini tek tek minnetle anıyoruz

Back