17 Mayıs Ankara Buluşması

evet komik oldu biraz 🙂 ama profilim görünüyo onun için bilmemişler gibi selcukan43 yazmak istemedim x))

Est. kardeşim, şakasına takıldım ben 🙂

Yaşasınnnn diamond abi de geliyor 🙂 çok tşk ederim abi.. Abim görünce çok şaşıracak gittikçe sayımız artıyor..

1- Kardelenkurt (murat abi)
2- Doblom (Hilmi)
3- Kanyak
4- Ben
5- Diamond
6- ?

selcukan43 tarafından yazılan metin:
Yaşasınnnn diamond abi de geliyor 🙂 çok tşk ederim abi.. Abim görünce çok şaşıracak gittikçe sayımız artıyor..

2- Doblom (Hilmi)
3- Kanyak
4- Ben
5- Diamond
6- ?

selçukan nerelerdesin kardeşim sen yahu. kayboldun gittin sandım. bir iki yazdım baktım yoksun..

Akşama gelir Abi 😀

puhauhaua buradayım arkadaşlar abiler 🙂 buradayım kokplot abi 🙂 bu arada buluşma saatimiz belli oldu.. sabah saatlerinde gün doğar doğmaz buluşuyoruz inşallah.. abim 8 de terhis oluyor..

puhauhaua buradayım arkadaşlar abiler 🙂 buradayım kokplot abi 🙂 bu arada buluşma saatimiz belli oldu.. sabah saatlerinde gün doğar doğmaz buluşuyoruz inşallah.. abim 8 de terhis oluyor..

hadi hayırlısı. abinede çok selamlar hayırlı teskereler dilerim kardeşim.*tup*

Amin abi sağolasın.. sende gelsen çok güzel olacak be abim.. yap bi kaçamak.. inan yeni doblon oldugu için değil.. belki bu fırsat çok doğar ileride yine ama görünmezsin kimseye seni aralara sokarız dobloların 🙂 görünmezsin..

Amin abi sağolasın.. sende gelsen çok güzel olacak be abim.. yap bi kaçamak.. inan yeni doblon oldugu için değil.. belki bu fırsat çok doğar ileride yine ama görünmezsin kimseye seni aralara sokarız dobloların 🙂 görünmezsin..

haaa hahahah sen çok yaşa selçukan kardeşim...ahh be ahh bende isterdim çookk. ama nafile gidiş iznim yok. devlet memurluğu böyle.

Tayini çıkart Abi 😀

Herkes yıllık izinini denk getirmeye çalışacak bu gidişle. 🙂

Evet arkadaşlar güncel yaw.. yokmu artıran 🙂 🙂 🙂

2- Doblom (Hilmi)
3- Kanyak
4- Ben
5- Diamond
6- ?

Şimdilik yok gibi 🙂

Arkadaşlar abiler abimin terhis saati tam olarak belli oldu.. sabah saat 8.00.. 17 mayıs pazartesi.. hilmi sen gece 2 gibi falan çıkacaksın sanırım 🙂 işi garantiye al kanka sonradan sorun yaşama lastik falan gümletirsen geç kalma yani erken gelirsen yine uyur vakiti doldurursun 🙂

Güncel Liste Hadi Yokmu Artıran 😀

2- Doblom (Hilmi)
3- Kanyak
4- Ben
5- Diamond
6- ?

Kardeşim ben kuzenleri ayarlayabilirsem onları da getircem, gezi ayağına depoya tarife açacağım 😀 Direk bir depo cepten gitmesin şimdi 😀

Damam kanka sen yetişte sorun değil.. yeterki sabah 7.30 gibi polatlıda ol 🙂 7.30 gibi düşerim ben polatlıya.. ankaraya gelicem 2-3 gün öncesi ailemle..

Ankara sorun değil de, Polatlı nere kim bilir 😀

Back