13 hararet dalagalanmasi

Adem gcck

Daimi Üye
Doblo
Adı
Adem
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Merhaba dobla ailesi 13 d 2 aracımın yaklaşık 4 ay önce falan termostatı değiştirdim ve yaklaşık iki haftadır hararette dalgalanma oluyor Yani 90 dereceye kadar normal çıkıyor ve ondan sonra 90'ın üstüne de çıkıyor bazen iki diş düşüyor anlık , sorun nedir ne yapmam gerekir başına gelen varmi yardimci olur musunuz

Merhaba dobla ailesi 13 d 2 aracımın yaklaşık 4 ay önce falan termostatı değiştirdim ve yaklaşık iki haftadır hararette dalgalanma oluyor Yani 90 dereceye kadar normal çıkıyor ve ondan sonra 90'ın üstüne de çıkıyor bazen iki diş düşüyor anlık , sorun nedir ne yapmam gerekir başına gelen varmi yardimci olur musunuz
Termostat müşürünü kontrol ettiniz mi ? Belki fanıda kontrol ettirebilirsin.

Termostat kapatip açarken geç kalıyor takılıyordur

Benim daha önceki arabanda vardı ama Agrasift dalgalanma dibe vuruyordu. Herşeyi yaptılar hic bir sıkıntı bulamadılar. merdiven altı tabiri dediğimiz bir elektrikçi buldum. Arabanın harareti göstergesi normal seviyedeyken Klimayi tybe actı, dörtlüleri uzun kısa farları yaktı biraz gaz verince benzin cubugu bile flue yapıştı. Sorun ne usta buldun mu dediğimde 40-50 lira mastrafı var dedi Şase kablosu kesmiş değiştirdi olay cözüldü. Deneme yapabilirsin istersen yardımcı olur inşallah
sorunu bulamayan adamların değiştirdiği parçalar 500 tl bulmuştu 2 hafta sanayideydim

Back