13 Cm Kapı Hoparlörü Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cetin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cetin

DENİZLİ YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
İl Yöneticisi
Fiorino
Adı
Çetin ÖZDEMİR
Kan Grubu
0 -
Meslek
Pazarlama
Aracınız
Fiorino
Modeli
Panorama
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2024
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaşlar İki çift 13cm Kapı Hoparlörüe ihtiyacım var şöyle tıs sesi olmayan sadece bass sesi olan bi hoparlör tavsiye edebilirmisiniz. Hertz veya Cerwin Vega markası önerenler oldu birde siz değerli forum üyelerinin fikirlerine danışmak istedim. Teşekkür ederim.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Alpine SPR-13S
Kenwood KFC-PSR501
JBL GT5-502

Alpine'in ses kalitesi gerçekten süper.

Teşekkür ederim.

Birde şu ürün Nasil Olur acaba Sony Xplod 52X4 Teybim var. Kapı üstündeki yan ayna ayar yerlerindeki tweeter'ları söksem direk bu hoparlörü kapılara bağlasam tweeter + bass nasil olur acaba. Teyip sony hoparlör sony uyum güzel olmaz mı?

SONY-XPLOD-1326B-13-SANTIM-150-WATT-HOPARLOR__39743973_0.jpg

SONY XPLOD 1326 13 CM 150 WATT
İKİ YOLLU TWEETER Lİ HOPARLÖR
Maksimum güç: 150W
Rms gücü: 35W
Frekans aralığı: 35Hz - 25kHz
duyarlılık: 90dB/W/m
Woofer: HOP Cone
Woofer: Ferrite Magnet
Woofer: Rubber Coated Cloth Surround Edge
Mid-Range: 35mm HDLD (High Density Layered Diaphragm)
Mid-Range: 15mm Neodymium Magnet
Mid-Range: Balanced Dome

Yada istanbuldakizmirli arkadaşımızın dediği gibi git Alpine al tweeter'ları elleme çok kararsızım bu konuda.

Şuanki sesi cok tısslı tıstık tıstık 😀

Bahsettiğin bu hoparlör daha güçlü gözüküyor ancak ses kalitesini bilmiyorum. Alpine'in performansı böyle:

(link)

Pioneer t sg 1332i vardı bende idare ederdi coax olarak

1-2 yeri kesip 16cm takanlar var bende 16cm sony aldım ilk fırsatta takcam

Evet 16 olur ama kapı içine sünger tarzı bişeyler koyabilirsen daha tok ses alırsın diye düşünüyorum

5 seneye önceki konuyu hortlatmışınız [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Evet şimdi farkettim 😉) pardon
Yeni doblocu işte neyabarsınn

@Fenaaaaaaaa

@Sezgin Tok

Kapılarda yer varda benim D1 de kapıda kablo tesisatı yok 🙂 oraya nerden kablo çekebiliriz, bununla uğraşacak usta nerede vardır 😎

merhaba arkadaslar d1 in arka hoparlor boyutlarini bilen varmi hic acmadim ,gerci iclerinde hoparlor de yok almam gerekiyor

Küçük bir oval hoparlör var ama boyutları ı bilmiorum bende ki doblo da 6+1 orjinal sesi idare eder ama yeni aldığım için tesisat yaptırmayı düşünüyorum 2 takım mid 1 bass

@DobloClassic
Hocam ben de kapıya hoparlör düşünüyorum cevabı bulursanız bir pm beklerim sizden 😀😀

Back