2009_premio
Fenomen Üye
- Adı
- Hanefi BOZKURT
- Meslek
- İngilizce Öğretmeni
- Modeli
- Renk
- GRANİT GRİ
yav arkadaşlar kusura bakmayın ama ben hala benim aracın lastik basıncını öğrenebilmiş değilim biri 32 der biri 35 biri 39 yahu bana kullanan daimi üyelerden cevap verecek biri varmı lütfen yardım
d3 ün 35 diye hatırlıyorum
D2 combilerde 33 dür. Yıllardır 33 basarım. Lastikçiler kafasına göre takılır, izin vermeyin. Katalog değeri normal yükte 33.teşekkürler bir türlü orta yol bulamadım 32 iken çok yayılıyor gibiydi şimdi yüksek ama bu sefer de tıkırtılar arttı.34 mü denesem diye dusunuyorum.
yakıt tüketimin süper fethi 🙂hızlı giderken keyif alıyosan mazotu öderken suratın düşmicek aga.
bu haftasonu ben de 1108 km yaptım lamba yandı. aynı yerden aynı pompadan aynı hızda fulledim 220 tl aldı.
araç motoru 1.9D.
[big]hızlı giderken keyif alıyosan mazotu öderken suratın düşmicek aga.[/big]
bu haftasonu ben de 1108 km yaptım lamba yandı. aynı yerden aynı pompadan aynı hızda fulledim 220 tl aldı.
araç motoru 1.9D.
yakıt tüketimin süper fethi 🙂hızlı giderken keyif alıyosan mazotu öderken suratın düşmicek aga.
araç motoru 1.9D.
[big]hızlı giderken keyif alıyosan mazotu öderken suratın düşmicek aga.[/big]
araç motoru 1.9D.
En doğru söz bu olsa gerek *tup*
dostum bir yanlışlık olmasın 1530 km yol ve 110 tl yakıt pompacılar tanıdıkmı acaba ben daha şehirler arası yolda 100 km de 5.5 in altına inemedim. yalnız şu var yokuş aşağı 2 litre yakıyor.
dostum bir yanlışlık olmasın 1530 km yol ve 110 tl yakıt pompacılar tanıdıkmı acaba ben daha şehirler arası yolda 100 km de 5.5 in altına inemedim. yalnız şu var yokuş aşağı 2 litre yakıyor.
arkadaşım 110 tl değil 110 litre 😀