1. Köprüden Gecebilirmiyim???

ARKADAŞLAR RUHSATINDA PANORAMA YAZMAYAN HERKES AMA HERKES 1.KÖPRÜDEN YANİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDEN GEÇEMEZ. CEZA İPTALİ DE SÖZ KONUSU DEĞİL ŞUANDA.... YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYALIM,BUNU DEFALARCA SÖYLEDİK. 45 SENEDİR İSTANBULDA YAŞAYAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM. YASAK YAAASAAAKK...
Bende ekleme yapayım Avrasya dobloya yani N1 sınıfına serbest.

Ruhsatta N1 sınıfı yazması lazım ama.

ARKADAŞLAR RUHSATINDA PANORAMA YAZMAYAN HERKES AMA HERKES 1.KÖPRÜDEN YANİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDEN GEÇEMEZ. CEZA İPTALİ DE SÖZ KONUSU DEĞİL ŞUANDA.... YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYALIM,BUNU DEFALARCA SÖYLEDİK. 45 SENEDİR İSTANBULDA YAŞAYAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM. YASAK YAAASAAAKK...
2019 önceki cezalara af gelmişti ama yenilere bir şey yok.

Cezalar yeni yazilmaya baslandi cevirdiklerinde yaziyorlardi cezayi yasak oldugunu bizde biliyoruz otomobil yazmiyosa ruhsatta ceza yiyorsun

Arkadaşlar merhaba 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden geçiş için ruhsatta kamyonet yazanlara yasak.

KESİNLİKLE GEÇME POLİS DURDURMASINA GEREK YOK BİZZAT BEN YEDİM GOOGLA GEÇİŞ İHLAL SORGULA YAZ PLAKA YAZ BAK CEZAN VARMI BENİM 1. Köprüden 2500 lira cezam var ben yandım sen yanma

Bizim bir grubumuz var 25.04.2019 Perşembe Sirkeci’de TBMM dilekçe verecez. Tüm mağdur arkadaşları ve bize destek olmak isteyenleri davet ediyorum.
Bende ceza yedim haberim yoktu bende elimden geleni yapmak isterim

Buraya watsap grubuna davet veya düzenlenen organızasyonların içinde deıldır lütfen atmayalım

Evet şimdi bizim sayemizde 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü kullanabilirsiniz.

Merhaba bende yeni d4 kasa doblo kullanıcısıyım. Ruhsatım da cinsi kamyonet-- yük nakli hususi--N1 sınıfı yazıyor.
15 temmuz köprüsünüden geçebilirmiyim.

Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
(link)

2. Sınıf Araçlar: Yolcu taşımasında kullanılan M1 ve M2 Sınıfı ile (N1 Sınıfı kategorisindeki Minibüs tipi olan ve yük taşımayan Panelvan Kamyonetler dahil)*
Köprülerden geçebiliyor.

ilgili sayfa (link)

(link)

2019 kasımdan beridir doblo 3 kamyonet ruhsatlı hususi kullanım amacı 1.sınıf 4 5 tane trafik polisine sordum teyit ettim ek olarak köprü polisine sordum kesinlikle geçebileceğimi söyledi hgs uygulamasından aracımı kaydettim normal köprü geçiş ücreti kesiliyor geçicek araçlar korkmasın 1.sınıf yazdığı sürece geçebilirsiniz

Bizzat trafik polisinin elinden çekilmiş resimdir, gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz
IMG_20200226_110323.jpg

Dönüşleriniz için çok teşekkürler

@ergingoz ve @mustafa060606
15 temmuz köprusunden gecıs kanunen yasak aks aralıgı ıkıncı köpru ıcın gecerli risk almak istemıyorsanız gecmemenızı tavsıye ederim

Back