1.9 multijet volan damperi

hkkzgz

Azimli Üye
aracım viteslere bazen gec geciordu sehir içi kullanımda motor ısındıgında kalkıslarda titreyerek kalkıyordu baskı balatadan süphelenerek servise bıraktım usta volan damperininde arızalı olabilecegini söyledi biraz pahalı bir parcaymıs sizce ne yapmalıyım servistemi yoksa dısardamı yaptırayım değişimi uzmanlık isteyen bir parcamıdır daha önce böyle bir arıza yasayan arkadaslarımız oldumu bu arada aracım orj 86 binde

Bildiğim kadarı ile volan damperi şanzumana yük binmesinini önleyen darbeyi emen bir parça. Aracınızın garantisi varsa tabii ki servise gitmek en doğrusu.

baskı balata yanıkmış değiştirdiler titreme falan kayboldu pedal yumusadı aracın cekişi gidişi bile değişti

hkkzgz tarafından yazılan metin:
baskı balata yanıkmış değiştirdiler titreme falan kayboldu pedal yumusadı aracın cekişi gidişi bile değişti
geçmiş olsun,ne kadar tuttu hepsi??

sağolun arkadaşlar işlemler yetkili serviste yapıldı baskı balata bilya sanzuman yagı birde kelepce değişti far ayarı yapıldı airbag arızası veriyordu hepsi dahil 400 tl 7 taksit

Geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim......

benim de baskı balata değişmesi lazımmış viteslere zor geçiyor bazen ve geri vitese geçerken cart lıyo ben de mecbur olmadıkça araba yı çalıştırmadan geri vitese takıyorum baskı balata 150 tl dediler 100 tl de işçilik istediler

Geçmiş olsun..........mümkünse orjinal yedek parça kullanmaya çalışın........

aracın ısınınca viteslere zor geçmesinin volant ile bi alakası yok, siz aracınızın debriyaj setini orjinali ile değiştirin sizin şikayetiniz tamamen kaybolacak boşuna volant değiştirmeyin.

poyraz otomotiv tarafından yazılan metin:
aracın ısınınca viteslere zor geçmesinin volant ile bi alakası yok, siz aracınızın debriyaj setini orjinali ile değiştirin sizin şikayetiniz tamamen kaybolacak boşuna volant değiştirmeyin.
lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız..

hkkzgz tarafından yazılan metin:
aracım viteslere bazen gec geciordu sehir içi kullanımda motor ısındıgında kalkıslarda titreyerek kalkıyordu baskı balatadan süphelenerek servise bıraktım usta volan damperininde arızalı olabilecegini söyledi biraz pahalı bir parcaymıs sizce ne yapmalıyım servistemi yoksa dısardamı yaptırayım değişimi uzmanlık isteyen bir parcamıdır daha önce böyle bir arıza yasayan arkadaslarımız oldumu bu arada aracım orj 86 binde

bizdede 2010 1.9 mjet doblo bahsettiğiniz problemin aynısı bizdede var bazen vites geçişleri çok sertleşiyor ve zor geçiyor birde dediğiniz gibi çok az titremeli kalkıyor. Araç şu an 46 bin civarı sizde baskı balatayı değiştirince komple sorun çözüldü mü yani? Bir de fiat bence debriyaj setini kaliteli kullanmıyor fabrikada bi arkadaşım 1.3 mjet fiorino vardı 40 binde debriyaj seti değişti hem de öyle aracı aşırı zorlamaz...

Back