Doblo 1.9 jtd sx yokuşta boğulma

Ondanda olabilirmi
Baskı balata olabilir map sensörü hava akış debimetresi olabilir soğutma sistemi ile alakalı bişey olabilir çünkü benimde başıma geldi ordan biliyorum turbo hortumları olabilir hava filtresi olabilir kötü yakıt olabilir bunu orneklendirecek olursak çok ama genel şeyler bunlar benim aklıma gelen

Merhaba arkadaşlar 2004 model 1.9 jtd sx doblo aldım fakat motor yeni yapılmış ama yokuşta 3. Vitese kadar düşüyor bu aracın normalde 5 le çıkması lazım zorlanmadan ama 3 e kadar düşüyor ne yapabilirim öneriniz varmı
kardeşim merhaba 3 yıl önce olan bir olay ama belki faydası olur ve bizzat kendim hallettim egr yi söktüm temizledim ve map sensörünü içinden kurumları görmek istemezdin resmen canavara dönüştü araba belki inanmayacaksın ama uzun yolda ibreyi diger tarafa dayadım ve yakıtta düştü araçta. araç 1.9 jtd sx vip serisiydi aynen yokuşta ve düzlükte bogulma yapıyordu enjektörler carbon clean yapıldı fayda yok hava akışmetre degişti fayda yok sadece bununla çözdüm olayı umarım faydası olur

Sadece egr yeterli oldumu peki yokuşta vites in performansı nasıl 5 ile mi çıkıyor yoksa düşüş oldumu yine temizledikten sonra

Sadece egr yeterli oldumu peki yokuşta vites in performansı nasıl 5 ile mi çıkıyor yoksa düşüş oldumu yine temizledikten sonra
yokuşta 5 nci vitesi denemedim ama performans çok iyi oldu birdaha sıkıntı çıkmadı

Back