1.9 d doblo gaz veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lodoss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lodoss

Yeni Üye
Doblo
Adı
selçuk
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
merhabalar arkadaşlar 1.9 2002 model doblom var ara sıra kendi kendine gaz veriyor. seyir halinde iken veya rölantada çalışırken kendiliğinden gaz veriyor ve motor arıza ışığı yanıyor 5 6 saniye sonra herşey normale dönüyor bazen günde 1 kez yapıyor bazen 5 6 kez bazende 3 5 gün hiç yapmıyor. bilgisi önerisi olan yardımcı olabilirmi.

Mazot filtresi orjinal mi kontrol edin. Filtrede Sıkıntı yoksa mazot pompası üzerindeki sensörden olabilir.

Aynen mazot sistemi ve pedal sensörlerinede baktır abi pedalın hassasiyetini ayağınla bak. Mazot da diğer ihtimal abi

Iyi geceler map sensorune bi baktirin siz anliyosaniz fisini bi cekin bi bakin duzelme varmi duzelirse sensoru temizletin fisi cekik birakirsaniz arac 3500 deviri gecmez bilginiz olsun

İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim Ali Karaman dan selamlar 1.9 D 2001 hususi Doblo aldım lodoss arkadaşın şikayetinin aynısı bendede var hangisinden çözeceğim bu arızayı bilemiyorum çözümü paylaşacağım çözülürse

%80 gaz pedal sensörü. %20 diger ihtimaller

Hocam aynısı bende war 2002 model 1.9 d mazot pompasından kaynaklı mazot pompası tamir görmesi gerek bende yeni yaptırdım aynı sorunları yaşıyordum

Pompa veyahut gaz aksaminda problem olabilir araca fazla yüklendiğiniz zaman pompa ile enjektör arasında kalan mazotu yakmak için mecburen gaz verir elektronik enjektör olmadığı için bu sorun sık yaşanır 1.9d nazik arabalar bende aynı sorundan gittim yapan çok fakat ustası nadir bulunur o ustayı bulmalısın yoksa boş yere para harcarsın

Pompa veyahut gaz aksaminda problem olabilir araca fazla yüklendiğiniz zaman pompa ile enjektör arasında kalan mazotu yakmak için mecburen gaz verir elektronik enjektör olmadığı için bu sorun sık yaşanır 1.9d nazik arabalar bende aynı sorundan gittim yapan çok fakat ustası nadir bulunur o ustayı bulmalısın yoksa boş yere para harcarsın

AEM 603 TALAS YOLUNDA GÖRÜŞMÜŞTÜK SENİNLE 😂

Bugün aracı bilgisayara bağladık kendi kendine gaz verme ile alakalı gaz pedal sensörü arızası verdi. Ayrıca EGR konum sensörü arızası verdi, bir de son iki gündür ısıtma buji lambası araç çalıştıktan sonra on saniye falan yanıp sönüyordu bununla alakalı ön ısıtma röle hatası verdi yarın bakılacak hepsine

Back