1,6 premio

onurergin

Aktif Üye
Herkese hayırlı günler. 1,6 yeni kasa doblo alma arifesindeyim. Şu an baktığım bir araç var 147523356 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-kazasiz-boyasiz-sifir-ayarinda-46-binde-147523356/detay . Şu an benim için uygun gibi pazarlığını da yaptık ama açık kapı hala. Sıkıntım çok uzakta olması ben şu an Kocaelideyim. Sorgulamada hiç birşey çıkmadı ve 2012 temmuz la 2013 temmuz aylarında muayeneye girmiş aradaki km farkı 6500 civarı. Bu beni biraz düşündürdü muayeneden önce oynama olmuş olabilir mi diye. Gerçi fiat servisine götürücez sonuçta ama km anlaşılırmı anlaşılmaz mı bilemiyorum. Araç için kıyaslama yapaparsınız diye birde şu ilanı göstermek istiyorum. 147614441 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2010-fiat-doblo-1.6-m.jet..110-psi...42.500-km-de..hata-boya-yok-147614441/detay aynı yıl aynı km aynı donanım fakat aradaki fiyat farkı uçurum. Bu neden antalyadaki çok cezbedici fakat gitme konusunda sıkıntılıyım. Eğer birşey çıkarsa ve almaktan vazgeçersem antalyada yönelebileceğim alternatif bir araç yok. Artı olarak boşa giden bir sürü masraf ve birde iş yerinden başka bir araç için bir daha izin alma sıkıntısıda cabası. Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum sizce gitmeye riske girmeye değer mi ?

ustam bende de d2 vardı 2011 siyah 1,3 premio ile 29,500 e anlaştık takas ettim. 50.000 deydi araba.

Bence Antalya'daki ne yönelin derim eğer araç dediği gibi ise ben almamış olsaydım şimdi yoldaydım. Fiyatı ve motor seçeneği çok iyi. Zaten siyah tutulan renk bu kasalarda. Dediğim gibi yapılacak masraf canınızı sıkmasın. Değer bence riske girmeye

km normal bence, ben geçen sene muayene ile bu seneki muayene arasında 1500 km var sadece 🙂 o zaman ben satarken kesin oynamış derler,
bence o araç kaçmaz murat abi haklı.

Valla bende kaçırmak istemiyorum. Fethiyedeki yetkili servisle görüştüm yarına rezervasyon yaptırdım detaytı ekspertiz için. Aracın geçmişine baktılar bakıma orda gitmiş 20 bin bakımına antalyada başka bir servise gitmiş. Yanlız bir senedir bakıma gitmemiş birde telefonda takozlar değişmiş dedi yetkili fakat ayrıntısını sormadım nedense o arada konuşurken kaynadı. Çiftçiymiş sahibi arazide mi kullanıldı acaba motor takozumu vs diye düşünmeye başladım. Neyse yarın gidiyorum sonuçta gidince görücez.

Valla bende kaçırmak istemiyorum. Fethiyedeki yetkili servisle görüştüm yarına rezervasyon yaptırdım detaytı ekspertiz için. Aracın geçmişine baktılar bakıma orda gitmiş 20 bin bakımına antalyada başka bir servise gitmiş. Yanlız bir senedir bakıma gitmemiş birde telefonda takozlar değişmiş dedi yetkili fakat ayrıntısını sormadım nedense o arada konuşurken kaynadı. Çiftçiymiş sahibi arazide mi kullanıldı acaba motor takozumu vs diye düşünmeye başladım. Neyse yarın gidiyorum sonuçta gidince görücez.
yeni dobloların ilk çıkan serilerinde amortisör takozu kronik bi sorun, yani önemli bişey değil 2010 yılında piyasaya çıkan çoğu doblonun amortisör takozu garantiden değiştirildi, şu an sıkıntısızlar. Kafanıza takılmasın

İlk çıkan 1.6 larda şanzıman problemi olduğunu biliyordum da takoz sorunu olduğunu duymamıştım. Teşekkür ederim.

ustam bende de d2 vardı 2011 siyah 1,3 premio ile 29,500 e anlaştık takas ettim. 50.000 deydi araba.

Bence Antalya'daki ne yönelin derim eğer araç dediği gibi ise ben almamış olsaydım şimdi yoldaydım. Fiyatı ve motor seçeneği çok iyi. Zaten siyah tutulan renk bu kasalarda. Dediğim gibi yapılacak masraf canınızı sıkmasın. Değer bence riske girmeye

Senin d2 yi hatırlıyorum murat kardeşim. 2. İstanbul buluşmasında bende vardım görmüştüm. Hayırlı olsun yeni aracın.

Herkese hayırlı günler. 1,6 yeni kasa doblo alma arifesindeyim. Şu an baktığım bir araç var 147523356 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-kazasiz-boyasiz-sifir-ayarinda-46-binde-147523356/detay . Şu an benim için uygun gibi pazarlığını da yaptık ama açık kapı hala. Sıkıntım çok uzakta olması ben şu an Kocaelideyim. Sorgulamada hiç birşey çıkmadı ve 2012 temmuz la 2013 temmuz aylarında muayeneye girmiş aradaki km farkı 6500 civarı. Bu beni biraz düşündürdü muayeneden önce oynama olmuş olabilir mi diye. Gerçi fiat servisine götürücez sonuçta ama km anlaşılırmı anlaşılmaz mı bilemiyorum. Araç için kıyaslama yapaparsınız diye birde şu ilanı göstermek istiyorum. 147614441 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2010-fiat-doblo-1.6-m.jet..110-psi...42.500-km-de..hata-boya-yok-147614441/detay aynı yıl aynı km aynı donanım fakat aradaki fiyat farkı uçurum. Bu neden antalyadaki çok cezbedici fakat gitme konusunda sıkıntılıyım. Eğer birşey çıkarsa ve almaktan vazgeçersem antalyada yönelebileceğim alternatif bir araç yok. Artı olarak boşa giden bir sürü masraf ve birde iş yerinden başka bir araç için bir daha izin alma sıkıntısıda cabası. Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum sizce gitmeye riske girmeye değer mi ?

hocam sen müşteri olmuşsun ben olmam.ama ben bulsam kaçırmam.murat o paraya 1.3 aldı.

araba temizse hiç kaçırma.arabada şahane fiyatta.

Eyvallah. Dün ve önceki gün iki kişiyle anlaştım biri bursa 26 bin liraya comfor paket yoktu 2010 56 bin km de anlaştık geliyorum yarın dedim akşama mesaj attı arabayı verdim diye. Diğeri çanakkalede 27 ye anlaştık 80 binde 2010 model bu comfor paketliydi arabayı verdim diye geri aradı. Adamlara anlaştık geliyoruz diyoruz dayanamıyorlar. Sorgulamada hiç birşey çıkmamıştı ikisinde de. Bu fiyata denk gelince pek kalmıyor hemen satılıyor. Ben şimdi biletimi falan aldım satıcı arkadaşa söyledim de bari bu sattım diye aramasa 🙂

bulunduğunuz il dışında araç satın almak oldukça riskli fiyat konusu cazip gelebilir.ama şu gerçekki hiç bir zaman araç resimlerde görüldüğü gibi ve anlatıldığı gibi olmuyor.
iyice bakmak bakıtmak gerek diye düşünüyorum.
yinede hayırlısı olsun derim.

Senin d2 yi hatırlıyorum murat kardeşim. 2. İstanbul buluşmasında bende vardım görmüştüm. Hayırlı olsun yeni aracın.

eyvallah ustam sağolasın inşallah senin içinde hayırlısı olur

Fiat yetkili servisinden randevu aldım detaylı ekspertiz yapılacak araca. Nasip diyelim. Benimde şu an profilimde yazan d2 doblomu kayseriden gelip almışlardı. Telefonda ne söylediysem fotoğraflarda ne gördülerse onunla karşılaştılar. İstisnai bir durum olmuş olabilir benimki ama bu şahısında öyle olduğunu umuyorum. Üstüne basa basa defalarca beni oraya boşuna getirme diye söyledim ön kaputta yolda giderken çarpan taşların izleri haricinde hiç birşey yok araçta dedi tamam dedim. Hiç istemediğim şeylerle karşılaşırsam çirkinleşebilirim 🙂

bence ilanaki doblo çok güzel duruyor fiyatıda güzel binici için bence al o arabayi duruşu güzel bizde dobloyu balıkesirden aldık bizede hasız dendi adama inandık ve gittik arabanın yanına harbidende öyle sıfırından farksız zaten 10 aylıkta ülkemizde hala iyi insanlar var

amortisör takozları fiatta hastalık bende garantiden değiştirdim

eğer dediği gibi çıkmaz ise servis parasını ödeme o ödesin ama okadar güveniyo ise arabaya dediği doğrudur hayırlısı olsun

sahibinden satılık temiz 1.6 multijet premio 2013 nisan çıkışlı link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sifirdan-farksiz-extrali-2013-nisan-cikisli-p.p-var-141011846/detay/

murat abi doblon güzelmiş hayırlısı olsun

abi bi mahsuru yok ise neden satıyon 2013 dobloyu

Arkadaşlar aracı aldım ilginize teşekkür ederim. Araçta çok önemli birşey çıkmadı. Km dolmasada 60 bin bakımının yapılması gerekiyor dediler 3 yıl geçtiği için kayışların falan değişmesi lazımmış. Ben hala eve dönmedim bugün periyodik bakımını yaptırıcam sizce kayışları değiştirmem gerekir mi yoksa 60 bini beklesem mi ? Birde akünün değişmesi gerek dediler başka da birşey yok.

hayırlı olsun güle güle kullanın.ilan kalktığı için km yi bilemiyorum.aracın km si kaç.yakınsa değiştirin.çok yakın değilse normal yıllık bakım yaptırın.60,000 bakımında da gerekli olanları değiştirirsiniz.kaça anlaşabildiniz.

hayırlısı olsun güzel fiyata güzel araba aldınız kayışları kontrol ettirin çatlama falan yoksa değişmesine gerek yoktur

Hayırlı olsun iyi fiyat. D2 den sonra D3 kullanma ile ilgili tespitleriniz paylaşırsanız seviniriz.

Back