1.6 Multijet Doblo yağ kaçağı ve motor yağ kapağı,yağ çubuğundan gelen duman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuff3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yusuff3

Azimli Üye
Doblo
Adı
Yusuf
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Selamlar 1.6 Doblo araca sahibim.Araç 274 bin kilometrede,İlk oncelikle aracımda mavi duman attığını bir kaç kez gördüm(EGR'den olma ihtimali var)ayrıca motor yağ çubuğunu ve yağ doldurma
Kapağıdan duman geliyor araç çalışır halde.Sağ teker tarafından aşırı derecede yağ kaçağı var bir yere park ettiğimde yer yağ oluyor ve arabanın altından baktığımda salıncak tarafı yağlı cevaplarınızı bekliyorum.

Selamlar 1.6 Doblo araca sahibim.Araç 274 bin kilometrede,İlk oncelikle aracımda mavi duman attığını bir kaç kez gördüm(EGR'den olma ihtimali var)ayrıca motor yağ çubuğunu ve yağ doldurma
Kapağıdan duman geliyor araç çalışır halde.Sağ teker tarafından aşırı derecede yağ kaçağı var bir yere park ettiğimde yer yağ oluyor ve arabanın altından baktığımda salıncak tarafı yağlı cevaplarınızı bekliyorum.
Filtreden kaçırıyordur büyük ihtimalle. Duman için iyi bir ustaya kontrol ettirmekte fayda var.

Merhabalar mavi duman sureklimi geliyor sabah ilk calistirmadami geliyor

İlk çalıştırmada geliyor ise bir problem yok. Motor ısındıktan sonra gelmeye devam ediyorsa mavi duman problem 🥺

Back