1.6 mjet rölantide titreme

v8regal

Azimli Üye
Adı
Emrah polat
2011 model 1.6 mjet doblom var. Trafik lambalarinda durunca araba tiremeye basliyor. Neden olabilir konuyla ilgisi bilgisi olan varsa yardim ederse cok sevinirim

Baskı balata set olarak değişmesi gerekebilir. Bizde de o sorun vardı.

Sogukken fazla titremiyor uzun yolda durunca daha cok hissettiriyor.

Tamam o zaman baski plaka

Benim aracında da aynı sıkıntı var soğuk iken hiç titremiyor yol gidip durunca 5 _ 6 saniyede bir anlık titriyor... Sıkıntıyı halledebilsin mi

Rölanti de titreme, çekiş problemi ile bugün servise gittik bizde.. yüksek basınç pompası çatlamış.. çatlak olan yeri yenisi ile değiştirildi. Yetkili servis 4 bin TL fiyat verdi. Toplamda 500 TL'ye 1 yıl garantili yapıldı.. çekiş sorunu ve rölanti de titreme yok oldu...

Dosyalar

• IMG_20180709_152423.jpg
    IMG_20180709_152423.jpg
    75,9 KB · Okunma: 104
@Shaldos
geçmiş olsun.

Geçmiş olsun

Motor takozlarina bi baktirin bence

Öncelikle Geçmiş olsun benimde 1.6 doblo euro 5 aracımda ısındıktan sonra bu şekilde dalgalanma oluyor Yalnız devir saatinde görülmüyor aracın sesinde değişim ve anlık titreme oluyor. kısa farları yakınca kesiliyor bazen kesmezse uzunları ve sisleri de yakınca dalgalanma kesiliyor. bu hafta sakaryada kardeşler oto fiat özel servise gideceğim sorunu bulursak dönüş yaparım bu arada araç 63bin km de ben 12bin km falan kullandım shell ve opet yakıt harici almadım desem yeridir.

Şase vardir abi

@Shaldos
Geçmiş olsun

Öncelikle Geçmiş olsun benimde 1.6 doblo euro 5 aracımda ısındıktan sonra bu şekilde dalgalanma oluyor Yalnız devir saatinde görülmüyor aracın sesinde değişim ve anlık titreme oluyor. kısa farları yakınca kesiliyor bazen kesmezse uzunları ve sisleri de yakınca dalgalanma kesiliyor. bu hafta sakaryada kardeşler oto fiat özel servise gideceğim sorunu bulursak dönüş yaparım bu arada araç 63bin km de ben 12bin km falan kullandım shell ve opet yakıt harici almadım desem yeridir.
Baskan neyden oturuymuş problem baktirabildinmi cozuldumu

Rölanti de titreme, çekiş problemi ile bugün servise gittik bizde.. yüksek basınç pompası çatlamış.. çatlak olan yeri yenisi ile değiştirildi. Yetkili servis 4 bin TL fiyat verdi. Toplamda 500 TL'ye 1 yıl garantili yapıldı.. çekiş sorunu ve rölanti de titreme yok oldu...
Başkann valla bu bahsettiiginin birebir aynisi benim 2011 1.6 multijetimde var, mesela arabayi ilk calistirdimm yaa saat gibi calisiyor mis gibi sonra 5 km git dur boyle devir saatinde gorulmeyen ama kasasinda hissedilen minik bir sarsinti bir detone olma rolanti bozujlugu gibi hissedilen bir sallanti var

Başkann valla bu bahsettiiginin birebir aynisi benim 2011 1.6 multijetimde var, mesela arabayi ilk calistirdimm yaa saat gibi calisiyor mis gibi sonra 5 km git dur boyle devir saatinde gorulmeyen ama kasasinda hissedilen minik bir sarsinti bir detone olma rolanti bozujlugu gibi hissedilen bir sallanti var
Aynı sorun bende de var. 2011 1.6 premio. Çözüm bulabildiniz mi ?

Bende de aynı sıkıntı var arac ilk çalıştığında sanki motor oynuyor 6 veya 6 saniye titriyor araç yolda giderken hiç birşey yok. Ama ısıklara yada biryerden sıkacakkende titremeye zaman zaman yapıyor. Sorun nedir acaba.

Sorunu çözebilen var mı acaba

Back