1.6 Enjektör sorunu ???

Arkadaşlar an itibariyle arızayı çözdük sizlerede yazmak istedim. Önce başımdan geçenleri yazaym sırayla ustanın birisi volant arızalı sokecez dedi birisi soğuk ikende yapar dedi yapmıyor diyom yapar sen anlamazsın dedi la araba benim neden anlamayayım 😂 birisi arabada elektrik kaçağı var dedi birisi termostat değişecek dedi birisi beyini sokecez dedi birisi enjektör sokecez 15 bin tutar dedi açılış adamlara bıraksan sağlam arabayı bozacaklar en son birini buldum cihazı bağladı rail sensörü söktü taktı kodlama gibi biseyler yaptı çalıştır dedi bastım veeee benim arızayı halletmiş olduk dedim usta süpersin kolay gelsin dedim sonrasında yola çıktım test ettim geçmiş sevindim 😁 bilginiz olsun başımdan geçenler bunlar arkadaşlar iyi geceler
Öncelikle çok geçmiş olsun sorunun çözüldüğünü sevindim aynı sorun çok uzun zamandır bende de var en son tavsiye üzerine gittiğim bir yerde usta aracı çalışır vaziyette bilgisayarı bağlayıo adaptasyon yaptı anında silkeleme geçti ama sanırım geçici bir çözüm oldu üzerinden 45 gün geçti şimdi ufak ufak silkeleme hissediyorum yine ışıklarda beklerken sizde durum nasıl tekrar sorun çıkardı mı?

Öncelikle çok geçmiş olsun sorunun çözüldüğünü sevindim aynı sorun çok uzun zamandır bende de var en son tavsiye üzerine gittiğim bir yerde usta aracı çalışır vaziyette bilgisayarı bağlayıo adaptasyon yaptı anında silkeleme geçti ama sanırım geçici bir çözüm oldu üzerinden 45 gün geçti şimdi ufak ufak silkeleme hissediyorum yine ışıklarda beklerken sizde durum nasıl tekrar sorun çıkardı mı?
Arızayı yaptırdıktan sonra tahminim 5 bin km civarında yaptım dediğiniz gibi bendede tekrardan başladı ama ilk zamanki gibi değil ufaktan titretiyor ustaya tekrar gitmek gerek yada cihazdan alıp multiesucan yükleyip arızayı ben yapicam yapılan işlem rail basınç sensörü var onu resetleyeceksiniz tak çıkar ypaacaksiniz programdan sonra düzeldigini göreceksiniz.

Bu sorun yaklaşık 3 yıldır var sensörleri resetlettiriyorum 1 ay sonra yine oluyor yazın mayıs gibi başlar eylülde biter kalıcı çözüm buldunuz mu acaba

S.a benim başımda aynısı geldi servise götürdüm yazılımlı diye bakmadı ecufast e yaptirmistim yazılımı orda iki enjektör görevini az yapiyo dedi sendede aynıdır ama götürdüğün enjektorcuye dikkat et iyi bir usta olsun ben 5 ayda 2 kere enjektör değiştirmek zorunda kaldım tekrar geçmiş olsun kazasız belasız yolculuklar

Aynı durumu bende yaşıyorum .
Enjektör söküldü , memeler değiş ti vs
olmadı , sonra başka biri yazılım attı . Bir süre düzeldi şimidi gene var

Aleyküm selam
..... sonunda r müşürü değişti....

Bu bahsettiğiniz geri vites müşürümü ?

Enjektorlerin orda r musuru var o

Bu bizim 1.6 lari her enjektorcu yapamıyor ilk memeler değişti bin km sonra yine arıza verdi busefer komple değiştirdim yine ses yapıyordu en sonunda başka bir ustaya götürdüm r müşürü dedi onu degistirince düzeldi arac müdürün maliyeti çok degil 5 bin tuttu

Back