- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
aynen çok güzel olmuş....geremy tarafından yazılan metin:
yazılımı bilmem ama çok şık olmuş araç.
Can bu bizim basık doblo değilmi............cAn 3436 tarafından yazılan metin:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-1-6-premium-multijet-sifir-ayarinda-50588386/detay/
yazılımla birlikte 135 hp motor gücü olmuş...
valla abi banada öyle geldi ama bu dobloda çıta ve yan korumalıklar var 🙂 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
Can bu bizim basık doblo değilmi............cAn 3436 tarafından yazılan metin:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-1-6-premium-multijet-sifir-ayarinda-50588386/detay/
yazılımla birlikte 135 hp motor gücü olmuş...
Eyvallah Can sen dedektif gibisin bulursun temiz bir şey..................cAn 3436 tarafından yazılan metin:
aklımdasınız arada bir ben bakıyorum sitelere cazip gelen ilanları hemen paylaşırım.............
inşallah abi Ahmet abi nin safeline yi nasıl bulduysam sizede bi uygun doblo buluruz 🙂 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
Eyvallah Can sen dedektif gibisin bulursun temiz bir şey..................cAn 3436 tarafından yazılan metin:
aklımdasınız arada bir ben bakıyorum sitelere cazip gelen ilanları hemen paylaşırım.............
Yaniiiiii ....ama gerek kalmadı can sağolasın bugün aldılar araç sağul......cAn 3436 tarafından yazılan metin:
inşallah abi Ahmet abi nin safeline yi nasıl bulduysam sizede bi uygun doblo buluruz 🙂 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
hayırlı uğurlu olsun Baki abi.........bakiergul tarafından yazılan metin:
Yaniiiiii ....ama gerek kalmadı can sağolasın bugün aldılar araç sağul......cAn 3436 tarafından yazılan metin:
*tup*bakiergul tarafından yazılan metin:
Eyvallah Can kardeş......