1.6 120 PS Doblom Çok Yakıyor...

burakgvnc26

Yeni Üye
Doblo
Adı
Burak
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Ford Otosan Fabrikası Otomotiv Saç Şekillendirme Operatörü
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2019
Renk
Beyaz
Merhabalar herkese. Yaklaşık 2 hafta önce 2020 Fiat Doblo Premio Plus 1.6 aracı satın aldım 85 bin km'de aracım. Aracın kitapçıklarına baktım internet sitesindeki forumları vs. baktım şehir içi yakıt tüketimi fabrika verisi 6.1 lt diyor lakin benim aracım 10 litrenin altına inmiyor aktif kullanıcıyım. Eski kasa Partner vardı 1.9 o bile bu kadar yakmiyordu sizce normalmi bu kadar yakması nerede sorun olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim

2000 devirleri fazla aşmadan kullan
İklim şartlarıda rakım yüksekliği düşüklüğüde etkiler fabrika verisi gibi olmaz

Bizim şirket aracı var. 2019 maxi 188bin de. Panelvan. 9.5 10 lt yakıyor. Genelde 4-5 kişi kullanıyoruz.

1.3 bakımdan sonra 8 litre yakmaya başladı düzelir mi yoksa bir problem mi var

Benim araç da Doblo maxi 1.6 120 lik 8/8.5 litre yakıyor en son bugün fulledim 2170 lira doldu depo 527 km gitmişim 4.11 kuruş yakmış km ye full şehiriçi kargo dağıtıyorum diğer Stellantis grubu araçlara göre bir tık fazla yakıyor bence

Bir tık mı kendi segmentindeki diğer araçlar 4-5 litre yakarken neredeyse çoğu kişinin yazdığı rakamlar iki katı seviyesinde

Arkadaşlarda combo Berlingo partner var 1.5 dizel onlarda 7/7.5 litre yakıyor otomatik olanlar bizim doblolarla aynı yakiyor

benim euro 6 motor 1,6 şuan 8,1 yakıyor

Back