1.6 120 partikülden duman koku

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alcn05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alcn05

Yeni Üye
Doblo
Adı
Alican
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
arkadaşlar iyi günler yanlış yerdemi açtım bilmiyorum konuyu aracın partikül iptali yapıldı düzen almadı geri çıkma partikül alıp açtırdım ama kaloriferde kokusu ve sabah çalışıp ısındıktan sonra partikülün biyerlerinden duman geliyor kötü kokuyla taktırdığım yer sıktık tekrar bi sıkıntı yok dediler ama hala arada bir duman kabuttan yukarı yükseliyor videoda attım başına gelen varmı soğudum 1 seneye yakındır uğraşıyorum

Bende de aynısı var arada bi yapıyor. Baskı balata için partikül söküldü takıldı duman başladı. 2018 premio plus 1.6 120 beygir. Bende soğudum araçtan.

Turbo sesi gibi tıslama sesi geliyor mu gürültülü calisiyor gibi geldi bana egzos manifolduda olabilir benim aracta ufak bir gevseklik vardi ayni boyleydi.Partikul sokyldukten sonra parcalar gerekirse contalari degiserek takilmali yoksa kacak oluyor bazan bu parcalar asiri isiya maruz kaldiklari icin sokuldukten sonra conta kisimlari tam oturmuyor taslanmadi gerekiyor sizde boyle bir durum var gibi... Bende egzos manofolt contadinda sorun yoktu bizzat manifolduy yuzeyi yamulmustu taslattim contayida yeniledim duzeldi

gürültüsü evet biraz anormallik var bu duman ve koku gelince sesi çekişide değişiyor anlık gibi ama taktırdığım yer harici başka bi ustaya götürüp baktırıcam artık

Back