1.4 Doblo Dynamic diye aldık

fahri56

Azimli Üye
Merhabalar aranıza yeni katıldım. öncelikle size bi sorum olacak dün itibari ile 1.4 dynamic doblo aldık bu aracı diğer 1.4 dynamiclerle karşılaştırdığımda ekstradan arka camlarında otomatik ve klimasının dijital olduğunu gördüm.bunlar sonradan mı değiştirlmiş yoksa böyle bi modeli varmı ?

PvOVyv.jpg

72yL9v.jpg

y2zDYa.jpg

hoşgeldiniz doblonuz hayırlı olsun fiyatı baya bi uygundu kaza boya değişen var mı arabada

bu doblonun ilanını görmüştüm bu araba dynamic panoroma prestij paketli bi araba dynamicin dolu versiyonu

fotolarda görünmüyor yan hava yastığıda var ise koltukların yanında bulunur aile paketide vardır

araç dobloysa panorama ve plaka 21 ve benzinli'yse taksi çıkmasının en belirgin özelliklerini oluşturuyor.

Hosbuldum teşekkür ederim. Arac 80 binde boya cizik yok sadece sağ ön çamurluk orjinaliyle değişmiş ayrica otomobil olarak geçiyor

arabanın ilanıda şuan duruyor arabanın sağ ön kapısındada bi işlem görünüyor renk farkıda var ayrıca direkteki siyah kaplama yok onların hricinde bişey görünmüyor o şeritte satılıyor taktırabilirsiniz

Kapidaki renk farki bizimde dikkatimizi çekti yerinde görünce farkın olmadigini ve islem yapılmadığıni gördük.araba ilan sitelerine baktim dynamic 1.4 lerin hicbirinde 4 cam otomatik ve klimanin dijital olmadığını görünce merak ederek sizinle paylasmak istedim.

öncelikle hayırlı olsun

otomobil olarak geçen doblolar "panaroma" versiyonudur.

otomatik cam ve klima olayını bende merak ettim şimdi. Normalde yok diye biliyorum, çünkü bu şekle göre araç full + full olması lazım ama ön torpido renkli değil çok ilginç.

can haklı olabilir

Bakabilirmisiniz sanirim ayni aractan buldum ama fiyatlari aldigimizdan cok daha yuksek sizde inceleyebilirsiniz
http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.4-panorama

Merhaba

1.4 95 hp aynı araç bende var panaroma olarak geçiyor ve sizinkinden farklı hız sabitleme gördüm şu an.(otomobil olarak geçiyor benim aracım da)

öncelikle hayırlı olsun

otomatik cam ve klima olayını bende merak ettim şimdi. Normalde yok diye biliyorum, çünkü bu şekle göre araç full + full olması lazım ama ön torpido renkli değil çok ilginç.

can haklı olabilir

Hanefi panaromada böyle bi versiyon var

dynamic prestij paket olarak geçiyor linkteen inceleyebilirsiniz

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/DOBLOPANORAMA/Donanim.aspx

ayrıca piyasada bu araçtan var piyasada daha çok 1.3mjet bulunmakta

ayrıca doblo premioda benzinli versiyon bulunmuyor

sanirim ayni aractan buldum ama fiyatlari aldigimizdan cok daha yuksek sizde inceleyebilirsiniz.Uyguna mı almış oluyoruz 22 bin lirayla
http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-1.4-panorama

öncelikle hayırlı olsun

can haklı olabilir

Hanefi panaromada böyle bi versiyon var

dynamic prestij paket olarak geçiyor linkteen inceleyebilirsiniz

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/DOBLOPANORAMA/Donanim.aspx

ayrıca piyasada bu araçtan var piyasada daha çok 1.3mjet bulunmakta

ayrıca doblo premioda benzinli versiyon bulunmuyor
benzinlide premio olmadığını bilmiyordum ama bildiğin ful araç.

araç bu fiyata bedava resmen.

valla halen çözmüş değilim verdiğim örnek linktekilerle aynı gibi ama bu seferde linktekilerde hız sabitleyeci var bunda yok 🙂

çünkü hız sabitleme konfor paketi ile alınıyor sizinkinde konfor paketi yok olsa idid hız sabitleme ve far yıkama olacaktı panoromanın donanımlarını verdiğim linkten incelerseniz işi çözersiniz

Arkadaşlar size zahmet şimdi birlikte toparlayalım bu aldığımızı bize markası modeli ne diye sorulduğunda net olarak ne diyebiliriz.

Arac 1.4 benzinli
dijital klima
dört cam otomatik
park sensörü
Otomobil

NYDBaa.jpg

GbDMnb.jpg

yeni doblo panaroma 1.4 dynamic prestij paketli 95hp sizin arabanız yazdığım gibi

Back