1.4 benznlide-devir saati

ynsuzun

Azimli Üye
kolay gelsın ustalar...2007 doblo 1.4 benzın-lpg li 70.ooo km de aıle arabası olarak kullandıgım aracımda uzun yola cıktıgımda 100 km hızda hersey normalken 120 km hıza geldıgımde devır saatım 4500-5000 lere kadar geliyor.sankı motor u arkada bırakacakmısım gıbı gelıyor.arac cok bagırıyor..sankı 6.vites olsada atsam dıyorum. normal mıdır sizce veya sorun sızce ne olabılır..

1.4 fire için normaşldirkaç devirde gaz kesiyor

benimki 90da tam 2500 devir yapıyo. motor yaptırmadan önce jtd motoru bulup rektefiye edip onu taktırmayı düşündüm fakat şanzımanı da yenilemem gerektiğini söylediler. hakikaten jtd ye binip test ettiğimde 2500 devirde 120 lere dayandı. ben de vazgeçtim o sevdadan 🙂

bizim 1.3 dobloyla:

2.viteste 60 km/hız
3.viteste 100 km/hız
4.viteste 140 km/hız
5.viteste daha deneme fırsatım olmadı.bu hızlara ulaştık.

90-100 arası devir kaç peki? yada 5. vites 2500 devirde hız kaç?

bu normal punto cuların forumu okuyorum onlarda da aynısı oluyor redline da yok sanırsam bizim doblolarda 7 bin devirin sonunda kesiciye giriyor

hemen hemen benimkiyle aynı.

Merhaba; bugün atikerin bakım zamanı gelmiş servise gittim filtreyi değiştiler birde ayar yaptırıyım dedim hazır bilgisayara bağlamışken ayardan sonra bastım gaza çıktım yola 5. vites te 100 km hızla devir sati 4000-4500 falan oluyor. Acaba 1.4 Dynamik motor böylemi yoksa bi anormallik mi var...

bu normal punto cuların forumu okuyorum onlarda da aynısı oluyor redline da yok sanırsam bizim doblolarda 7 bin devirin sonunda kesiciye giriyor

1.4 ler 7 bin e kadar çıkıyo mu ki dizeller max 5 bin.

1.4ler benzinli tabiki de çıkar 7bine.

7 bin çeviriyo fireler bu devirler normal punto forumdada okudum onlarınkide aynı 160 km/h yi rahatlıkla görüyorum düz yolda daha fazlası zaten bu sınıftaki bir araç için tehlikeli

Back