1.4 benzinli doblo bilgi

Ege59pasa

Azimli Üye
Doblo
Adı
Evren
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Doblo
İyi akşamlar arkadaşlar aranızda 1.4 benzinli Doblo kullanan varmı eski kasa yeni kasa fark etmez motor nasıl arıza durumu vesaire bilgi verirseniz sevinirim...

İyi akşamlar arkadaşlar aranızda 1.4 benzinli Doblo kullanan varmı eski kasa yeni kasa fark etmez motor nasıl arıza durumu vesaire bilgi verirseniz sevinirim...
Yardimci olur mu bilmem ama Bir onceki aracim 2014 linea 1.4 firepop 8valf 75 bg lik 42 bin km deydi sattigimda yani 15 bin km bindim cogunlugunu uzun yol yaptim hic ariza cikarmadi sadece buji degistirdim orjinali ile orjinal olmayani takmistim bujidir farketmez diye arac devir saati cok oynayip tekleme yapiyodu sonra 4 adt bujisine 2018 yikinda 450 tl para vermistim baskada sikintisini gormedim saglam motor atmosferik cok bisi beklemicen ayagimi yerden kessin diyorsan sehir icinde iyi ozamasatma sebebimde cok yoruyodu beni uzun yolda hafif rampalarda arac sollamalarda ne kadar da devir aldirsan araci arkadan biri tutuyormus hissi oluyordu bilenler bilir ozellikle samsun kavak ilcesinde buyuk turk bayraginin oldugu hafif tatli rampada 2 .vites oda devir aldirirsan bolu cikisindan hic bahsetmiyorum bile ,,☺ama tercih meselesi isimi gorsun diyosan alinir binilir lpg degmemisse tabi ayni motor eski yeni doblolardada kullaniliyor bilgine

Son düzenleme:
Abi şöyle söyliyeyim bakımlı birtanesine denk gelirsen orta halli iyidir. Makas atmicaksan drag yapmicaksan sakin sürüceksen güzel. Buji ve distribitör genel sorun oda kullanıcı kaynaklı. 1.4 kullandım ancak 1.9JTD sahibiyim. Lambo dan inip şahine binmek gibi bişey oldu benim için. Günlük kullanıma ideal masrafı fazla olmayan yakıtıda iyi olan bi segment. Tavsiye ederim. Ancak tabi bu cümlelerim temiz kullanılmış hor görmemiş bi araç için. Üflemeyen duman atmayan sensörleri çalışan bi araç için geçerli. O yüzden dikkatli ol abi alırken. Aaa 1.4 50 bin tl uygun gidim alim deyip çat diye alma. Araştır abi. Fazla masraf açacağını sannetmem keza benzinlide olması avantaj dizel kurumdur egr dir cart curt bunlar yok en azından gene senin için kronik rahatsızlıklarını araştırayım. Saygılarımla.

Back