1.3 multijetin tartışılmaz gücü

maşallah 🙂 bende istanbula dönünce çekicem 1 ay sonra nasıl çalışıcak bakalım

sanki biraz abartı yok mu bu işte arkadaşlar. araçlar daha yeni 13 gün çalışmadan dursa tek marşta çalışsa ne olcak yani. bu mudur sağlamlık ölçüsü.

fethi abi elazığda geceleri -25 i görüyor 13 gün çalışmamış araç tek maşta alması büyük bir şeydir

maaşallah...

sanki biraz abartı yok mu bu işte arkadaşlar. araçlar daha yeni 13 gün çalışmadan dursa tek marşta çalışsa ne olcak yani. bu mudur sağlamlık ölçüsü.

maşallah

ama dediğiniz doğru 13 günden ne olacakki yani çalışması çok normal bence

çalışmaya kimse bir şey demiyor elazığın soğugunda tek marşta çalışması önemli

Maşallah. gün sayısı daha da artacaktır..

Maaşallah. yalnız sana tavsiyem bu soğuk havalarda depoyu çeyreğin altına pekdüşürme. yakıt donabilir...

maşallah nazar değmesin...bizim dobloda kontağı açınca ısıtma bujisi lambası hemen sönüyor 0 derecedede aynı motor sıcakkende aynı.hiç diğer ışıklardan sonra söndüğünü görmedim 1 saniyede sönüyor.

Maaşallah. yalnız sana tavsiyem bu soğuk havalarda depoyu çeyreğin altına pekdüşürme. yakıt donabilir...
fatih abi bende fark ettim gittim hemen mazot aldım söylediğini için teşkkürler

doğru dikkat etmek lazım

kürşat kardeşim aracın daha yeni. 2005 model multijet olsa tamam derim ama daha 1 yaşındaki bir arabanın bunu yapması değil yapmaması anormal.

hasan abiye katılıyorum. ben de 2005i misal olarak verdim. bazı insanlar araba eskiyince arabanın sorunlarına kulak asmaz oluyolar bakımları falan aksatıyolar ya o yüzden yoksa dediğine aynen katılıyorum abi.

bizim burda hava dün -2 falan oldu o zaman aracı çalıştırmam gerekti. zor çalıştı. -2 de böyleyse -25 olsa hiç çalışmayacak.

kızdırma bujisi rölesi sorunluydu, galiba sizlere ömür. *stress*

maşallah nazar değmesin...bizim dobloda kontağı açınca ısıtma bujisi lambası hemen sönüyor 0 derecedede aynı motor sıcakkende aynı.hiç diğer ışıklardan sonra söndüğünü görmedim 1 saniyede sönüyor.

Maşallah dobloya, bugün sabah 0 derecede, 3 gün karın altında yatan araç tek marş ve ilk seferde çalıştı.

Yoldan aldığım bi kişi sabah aracını çalıştıramadığından bahsetti.

Sebebi nedir bilmiyorum ama araca olan sevgim arttı sabah sabah.

Ben -10 görüyorum en fazla araba tek marjda calısıyor çok güzel sorunsuz problemsiz. Yalnız arabanın şanzumanı donuyor sizde oldumu 🙂 vites geçmiyor 2-3 dk calışıyor sonra yumusuyor 🙂

Back