1.3 Multıjet safeline

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Diren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Diren

Azimli Üye
İyi forumlar arkadaşlar daha forumunuza yeni üye oldum herkeze merhaba. 🙂

Connect marka aracım vardı onu saattım bugün itibariylen 1.3 multıjet safeline almayı düşünüyorum aile içi kullanım tek tük ticari olabilir biraz bilgi edinmek istedim bu konu hakkında herkez multijet motorlarını öve öve bitiremedi çok uzun ömürlü motor olduklarını 5 kişiden 3 kişi kesinlikle söylüyor sizce doğru bir bilgimidir ? Malum connectlere yakıt dayandırmak biraz güç meselesidir 2012 safeline 90 hp 75 hp yakıt tütekimi nasıldir ? 90 hp yoksa 75hp olanımı almak lazım amacım uzun ömürlü motor elde edip ekonomik bir sürüş yapmak herkezin fikirini almak isterim sizin önerileriniz nedir ? saygılar

Yanlışım varsa düzeltin ama ben safeline "lerin 90 hp yok diye biliyorum belkide 75 hp yoktur hepsi 90 hp dir. 1 hafta önce bizim akrabalar aldı 1.3 safeline 2011 model bence güzel araç kullanım olarak daha az donanımsız doblolara göre aynı zaten sadece donanım farkı abs,çift sürgülü kapı vb. Ben de aracımı yeni aldım 1 ay oldu alternatifim safeline"idi ikisininde arasında çok gidip geldim şimdik aracım daha hesaplı denk geldiği için aldım.. Safeline çok güzel araç oldum olası d2 ler hoşuna gider🙂
Tavsiyem temizini bul gönül rahatlığı ile al

hayırlısı.d2 kasalar 75 hp 90 hp yeni kasalarda var.yakıt tüketimi en uygun olan doblo tercihiniz.

yakıt tüketimi olarak d2 75 hp ler biraz daha az yakar yeni dobloda 90 hp var kasa az daha ağır olduğu için o farkı kapamaya yönelik 90 a çıkarmışlar, 3 yıldır d2 kullanıyorum 75 hp şimdilik bi eksiğini görmedim tavsiye ederim, sorunsuz kolay kolay arıza çıkarmayan bi motordur pişman olmazsınız. ama ben sıfır alacak olsam 1.6 105 hp doblo alırım, biraz yakar ama gidişi çok haşin 😀

yakıt tüketimi olarak d2 75 hp ler biraz daha az yakar yeni dobloda 90 hp var kasa az daha ağır olduğu için o farkı kapamaya yönelik 90 a çıkarmışlar, 3 yıldır d2 kullanıyorum 75 hp şimdilik bi eksiğini görmedim tavsiye ederim, sorunsuz kolay kolay arıza çıkarmayan bi motordur pişman olmazsınız. ama ben sıfır alacak olsam 1.6 105 hp doblo alırım, biraz yakar ama gidişi çok haşin 😀

aynen.1,6 olsun diye yanlış ilandan dolayı izmirden aracı almadan döndüm geldim.yakıt az bir şey fazla ama gücü gerçekten süper ötesi 1,6 motora göre.

hacı benim 1.3 75 hp ile diğer kullandığımı 1.6 105 hp ler arasında bildiğin uçurum var.1.6 doblo şu ana kadarki en seri minivan.

aracınız yeni kasa safeline mı yoksa doblo classic kasa safeline mı

İyi forumlar arkadaşlar daha forumunuza yeni üye oldum herkeze merhaba. 🙂

Connect marka aracım vardı onu saattım bugün itibariylen 1.3 multıjet safeline almayı düşünüyorum aile içi kullanım tek tük ticari olabilir biraz bilgi edinmek istedim bu konu hakkında herkez multijet motorlarını öve öve bitiremedi çok uzun ömürlü motor olduklarını 5 kişiden 3 kişi kesinlikle söylüyor sizce doğru bir bilgimidir ? Malum connectlere yakıt dayandırmak biraz güç meselesidir 2012 safeline 90 hp 75 hp yakıt tütekimi nasıldir ? 90 hp yoksa 75hp olanımı almak lazım amacım uzun ömürlü motor elde edip ekonomik bir sürüş yapmak herkezin fikirini almak isterim sizin önerileriniz nedir ? saygılar

merhabalar benim aracım 2011 d2 1.3 multijet safeline aldığım zaman tereddütlerim vardı aslında ama inanki 1 yıl oldu ve çok memnunum kesinlikle hem lüks hemde yakıt olarak ekonomik performansına gelince düzlükte 180 hıza ulaştım en ufak savurma bile olmadı yüklü iken ise 160 km hıza ulaştım yine aynen savurma olmadı ama virajlarda bu aracı kullanırken çok dikkatli olmalısınız eğer iyi bir şoför değilseniz sıkıntı yaşarsınız ben yeri geliyor 120 ile girdiğim oluyor ama şoförlüğüme güvendiğimden sıkıntı olmuyor ama çok duyuyorum arkadaşlarda 90 ile bile zor girenler var tip olarak ise bence caddy ve connecte göre çok daha yakışıklı bir araç fren sistemi çok harika gerçekten anında kesebiliyor turbosu çok iyi araç 2.500 deviri geçince zaten turbo varlığını iyice hissettiriyor ben aldığımda 1.3 diye tereddütlerim vardı ama şimdi kesinlikle en ufak şüphem kalmadı gene olsa gene aynı aracı alırım hem konfor hem ekonomik hemde motor gücüne göre oldukça seri bir araç kesinlikle tavsiye ederim almanı

d2 en ufak sıkıntısı olmayan yakışıklı bir ticari 🙂 bende en ufak eksikliğini hissetmedim.

1.3 motor duyulduğunda komik geliyor ama performansı tatminkar,
mesela dün kemerburgaz ormandaydım, çok dik bi rampa var göktürk köyünün orada, yokuşu çıkıyordum 2. viteste 20km ile gidiyordum arkamdada benzinli clio vardı aynaya baktım geçmek istiyor artislik yapıyor 😀 o anda dip gaz yaptım turbo ben burdayım dedi ve araç 2. viteste 70 km hıza ulaştı o dik yokuşta bile 😀 clio yok oldu 😀 bu arabanın en çok 2. vitesini seviyorum çok feci şekilde sürat alabiliyor 2. viteste.

d2 en ufak sıkıntısı olmayan yakışıklı bir ticari 🙂 bende en ufak eksikliğini hissetmedim.

1.3 motor duyulduğunda komik geliyor ama performansı tatminkar,
mesela dün kemerburgaz ormandaydım, çok dik bi rampa var göktürk köyünün orada, yokuşu çıkıyordum 2. viteste 20km ile gidiyordum arkamdada benzinli clio vardı aynaya baktım geçmek istiyor artislik yapıyor 😀 o anda dip gaz yaptım turbo ben burdayım dedi ve araç 2. viteste 70 km hıza ulaştı o dik yokuşta bile 😀 clio yok oldu 😀 bu arabanın en çok 2. vitesini seviyorum çok feci şekilde sürat alabiliyor 2. viteste.

aynen zaten turbonun varlığını en çok hissettirdiği vites 2. viteste dip gaz yaparken 🙂

Mesala 2010 safe alacağınıza
2008 premio almanızı tavsiye ederim.

Bende tam tersini tavsiye ediyorum. 🙂

Safe'nin Premio dan daha iyi mi olduğunu söylüyorsunuz 🙂
Daha iyi demiyorum fakat çok bi farkı yok bence abs desen safelinede var yoksa sisler,krom,kaplamalar,iç dizayn rengi..sende farkındamısın piyasada D3 ve premio D 2 den çok safeline var daha çok tercih ediliyor..

Bende tam tersini tavsiye ediyorum. 🙂

Safe'nin Premio dan daha iyi mi olduğunu söylüyorsunuz 🙂
Daha iyi demiyorum fakat çok bi farkı yok bence abs desen safelinede var yoksa sisler,krom,kaplamalar,iç dizayn rengi..sende farkındamısın piyasada D3 ve premio D 2 den çok safeline var daha çok tercih ediliyor..

O konuda haklısınız. 2008 den sonra d3 kasalara kadar safenine çok tutuldu. Donanım olarak safeline dolu bulmak zor alan kişier genelde boşa yakın alıyor ama premio kendiliğinden dolu olduğu için o bakımdan söyledim.
Tabii ki herkesin zevki farklıdır abi 🙂

safeline mecburi olarak piyasada çok.
premio üretimi durdurulduğu için safeline çıkardılar, bu yüzden safeline piyasada çok, premio çıkarsalardı safeline bu kadar çok olmazdı, ama hertürlü premio al candır premio. bikere iç dizaynı yeter premionun 🙂 hele ön duruşu bi audi havası seziyorum ben şahsen 😀 safeline içi simsiyah konsol hoş değil, ama şahsen safeline sahibi olsaydım gidip ön göğsü maun kaplatırdım çok şık duruyor.

Motor ömrü konusunda nediyorsunuz peki bu 1.3 multijet safeline hakkında ? sattıgım connect marka aracım 388 binde satıldı birde multıjeti denemek istiyorum birde pek sık araç değiştiren kişi değilimdir aldımmı kullanırım motoru gidene kadar yani *clap2*

Motor ömrü konusunda nediyorsunuz peki bu 1.3 multijet safeline hakkında ? sattıgım connect marka aracım 388 binde satıldı birde multıjeti denemek istiyorum birde pek sık araç değiştiren kişi değilimdir aldımmı kullanırım motoru gidene kadar yani *clap2*

1.3 multijet aracı olup rektefe yapan henüz yok aramızda sanırım...

ben 600 küsür bin km de sorunsuz devam eden araç gördüm.

1.3 multijet gözü kapalı uzun yıllar götürür sizi, çok sık taksiye biniyorum ve hepside 1.3 oluyor ve çoğu 450 bin, 600 bin hatta bikere denk geldi 830 bindeydi sordum motor çok sağlam sorunu yok diyolar.

Back