1.3 multijet açık hava filtresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doblo39
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doblo39

Azimli Üye
1.3 multijete açık hava filtresi var taktırmayı düşünüyorumda nasıl tavsiye edermisiniz ses konusunda ve avantajından önce dezavantajları olur mu

kardeş ben diesel araçlara açık hava filtresi tavsiye etmiyorum.insan için akciğer neyse,turbodiesel için hava filtresi odur.başına dert alma derim.motorun ve turbonun ömrünü olumsuz yönde etkiler.

şu kadar etkilere diyemem.ama özelikle turboyu çok etkiler. kötü süprizlerle karşılaşma.

ayrıca dizelde hiç iyi bir ses alınmıyor ayrıca arabanın performansı belli yani iiyi ses çıksa ne olurki benim düşüncem bencede bozma turbona motora yazık onun yerine görsellik ve konfor modifiyesi yapın bence doblonuza

kesinlikle konfora ve görsele yönelik modifiye yapılırsa daha hoş olur 🙂

alıcaksan bmc marka hava filtresi tavsiye ederim 5-6 hp arasında güç artısı sağlıyor

Bu konuda detaylı bilgisi olan var mı? Yazılım sonrasında havanın yetersizliğinden karaduman atıyor. Açık filtre bunu çözermi. Intercooler mı büyütsem.

Bu konuda detaylı bilgisi olan var mı? Yazılım sonrasında havanın yetersizliğinden karaduman atıyor. Açık filtre bunu çözermi. Intercooler mı büyütsem.
Yazılım sonrası hava yetersiz kalıyorsa hava girişlerini bi kontrol ettirt derim eğer egr iptal ise egr valfinin arasına conta (bakır) koyuyorlar d3+ koyulunca daha iyi bir sonuç alınıyor d2 ise conta koydurmana gerek yok

Back