1.3 multijet 2016 model doblo d4 aracim yolda giderken birden motor arıza lambası yakıyor çekiş düşüyor

Nisan060820

Yeni Üye
Doblo
Adı
Tayfun
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Meraba aracım seyir halinde motor ikaz lambasi yakıp motoru kontrol ettirin yazıyor çekiş düşüyor kontak aç kapa düzeliyor Tamirciye gittim oda cihaza bağlayıp hatalari siliyor böyle kullan sebebi belli değil diyor bazen yolda 3 defa aynı hatayı yapıyor devir yüksek de kullanmıyorum 2.500 ile 3.000 arasi

Akis metre sistemini elden gecirin oncelikle akis metreyi sokun temiz mi bakin daha sonra hortu mu kontrol edin.Bu sistem hava filtresinden baslar onunda temiz oldugindan emin olun.Bunlari yapmadan onca akis metre fisini sokup deneyin hangi sartlarda sorun veriyorsa onlara zorlayin.Akis metre kolay ariza veren bir parca degil direkt degismeyi teklif edeni dikkate almayin ayni sorunu yasarsiniz.Oncelikle akis metre sistemini bakin bu farkli bir basit sensordende olabilir.O usta hangi hatalari sildiginide soylese daha iyi yardimcinolurduk

Benim başıma yolda geldi stop et çalıştır zorla gittim korumaya alıyor kendini turbo hortumunda yırtık vardı ondan yapmıştı

Back