1.3 mjet 90 lık d3 aracıma yazılım düşünüyorum yaptıran tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Blackgoatous

Yeni Üye
Adı
Mehmet Furkan Karakeçili
Kan Grubu
0 +
Meslek
Öğrenci
Modeli
Araç Yılı
2014
Renk
Gri
Hissedilen değişikler neler oldu
Bı sıkıntı vs çıkardımı uzun vadede?
Teşekkürler.

G.Antep bayisini aradım.Yazılımdan sonra 3-4 ay içinde beyinde çökme vs.olduğunda garanti var mı dedim.Adam yazılımı attıktan sonra sorun olmazsa 3-4 ay sonra olacak bir durumda garanti söz konusu olmadığını söyledi.Yani amiyane tabirle araç dükkandan çıkana kadar garantili olduğunu öğrendikten sonra bedava yapsa da yaptırmayı düşünmüyorum inşaALLAH.

Ecufast sponsorumuzun deneyımlerının paylasıldıgı konu forum sıtemızde mevcut ordan okuyabılırsınız

Bahsettiğim ekufasttir.Yapılan işlemin büyük bir bölümü turbo basıncının artırılmasıdır.Turbosuz araçlarda çok az güç artışı sağlanabiliyor.

Ecu yazılımında üretici firma yazılımı söz konusu olmadığı için her zaman risk vardır.Özde garanti değil sözde garanti olduğunu yaptığım telefon konuşmasında öğrenmiş oldum.

dr ecuda yaptırdım 5-6 ay civarı oldu egzozdan hafif duman atıyor egzoz muayenesini tüvtürkte yaptırmaya kalkarsan geçmez olan verdiğin paraya olur onun dışında herhangi bir sıkıntı yok yakıt 1 1.5 lt civarı düşüyo kullanıma göre çekişi baya etkiliyo

Yazılım denen şey sadece turbo basıncı ile oynanarak güç artışı elde ediliyor.Turbosuz araçlarla uğraşmıyorlar.Yüksek basınca maruz kalan turbo ve motor sistemi daha çabuk aşınacaktır.

Bu yazılımların fiyatları ne kadar acaba?

500 ile 1000 lira arası değişik fiyatlar isteniyor.

100-200 lira olsa neyse de 500-1000 lira verdikten sonra ne kadar ekonomik olacak da verdiğim parayı amorti edecek üstüne beni kara geçirecek. Ekonomi yönünden saçma geliyor bana

100-200 lira olsa neyse de 500-1000 lira verdikten sonra ne kadar ekonomik olacak da verdiğim parayı amorti edecek üstüne beni kara geçirecek. Ekonomi yönünden saçma geliyor bana
Yıllık yaptığın km ile ilgili çok km yapıyorsan ekonomi olabilir. Sadece yakıt için değil güç içinde yapılıyor. Keyfi bir durum.

2.0 Doblo Sahibiyim ecufast sponsorumuzda yazılım işlemi uygulandı şuan araç 165beygir ve 450nm tork üretiyor. İstanbul Balıkesir yolundayım 6.viteste Hız 130 a sabit bir şekilde gidiyorum 100 kilometrede 4.9 litre gösteriyor ve şehir içinde agrasif kullanmama rağmen 830 kilometreyi gördüm 1 depoyla. Şehir dışında geçen hafta yine İstanbul Balıkesir, Balıkesir içi ve Balıkesir İstanbul olarak 1200 kilometreye yakın yol yaptım tek depoyla. Bunda yazılımın payı ne derecedir bilmiyorum ama gayet ekonomik. 2.0 dan korkmayın abilerim araba kokluyor 😂

internette yazılımlı doblonun 0-100 testine baktım normali ile sadece 1,5 saniye fark var 0-100'de . Yani kara duman atıp rahatlıyor araba yazılımla değil.

internette yazılımlı doblonun 0-100 testine baktım normali ile sadece 1,5 saniye fark var 0-100'de . Yani kara duman atıp rahatlıyor araba yazılımla değil.
Uzun vadede yazılım sorun oluşturur.İnsanımız uzun vadeli araç kullanmadığı için veya umursamadığı için sorun çıkarmıyor diyor.

Back