1.3 m.jet d3 kasa DOBLO'ma chiptuning ?

omerparca

Azimli Üye
Merhaba arkadaşlar ben 90 HP 1.3 m.jet d3 kasa doblo kullanıcısıyım aracımın yürüründen memnunum fakat yokuşlardaki performansından hoşnut değilim chiptuning yaptırmayı düşünüyorum kocaeli , istanbul and. yakası civarında beyinci tanıdığı olan var mı ? yaklaşık fiyat nedir ? arabaya ortalama kaç hp kazandırır ? yakıtı nasıl etkiler ? Beni bilgilendirirmisiniz lütfen sayın doblodaşlar 🙂 ?

sitede bir aratsanız.önceden çok konuşulmuştu bu konu.

1.3 multijet yokuş performansı bence harika. bu hacimde bir araba için 1.3 ten daha fazlasını beklemek haksızlık gibi. benim dynamic rampada hep 5. vites ve 110-130 km/h. bence devirli hızlanmaya dikkat edip etmediğinizi kontrol etmeilisiniz...

Merhaba arkadaşlar ben 90 HP 1.3 m.jet d3 kasa doblo kullanıcısıyım aracımın yürüründen memnunum fakat yokuşlardaki performansından hoşnut değilim chiptuning yaptırmayı düşünüyorum kocaeli , istanbul and. yakası civarında beyinci tanıdığı olan var mı ? yaklaşık fiyat nedir ? arabaya ortalama kaç hp kazandırır ? yakıtı nasıl etkiler ? Beni bilgilendirirmisiniz lütfen sayın doblodaşlar 🙂 ?

1,3 aracına chip yaptırmış biri olarak öncelikle tavsiye ederim yaptırmanızı... bende aynı sıkıntı nedeni ile yaptırmıştım ve memnunum... sitede bu konu ile ilgili başlıklardan araştırırsan sitenmize özel indirim yapan Tuzla da İbrahim usta var... Baki abi ve Halil Baltacı ona yaptırdılar... Alattaki linkte tüm ayrıntılar varr kardeşim...

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=5198&rowstart=0

mehmet ali dostumun verdiği linki bir incele.

yokularda bende çok memnunm yokuşlarda gayet istekli hızlanıyor

tamam doblocu kardeşlerim teşekkür ederim yokuş performansı aracın sınıfına ve motor hacmine göre iyi fakat ben yük taşıyorum falan filan her neyse mehmet alinin verdiği linkten araştıracağım cevaplarınız için teşekkürler.

" Mehmet Ali'nin " verdiği link.. !! İncele kardeşim incele...

Back