1.3 M.Jet 90Hp Premio Plus

aslan24

Azimli Üye
Adı
yunus
Modeli
Renk
beyaz
Bugün 1.3 M.Jet 90Hp Premio Plus aldım.haftaya inşallah teslim alacağım.ilk kullanımda öneriniz nedir.ilk defa sıfır araba aldım.Neler yapmam gerekir?İlginize teşekkür ederim.

Hayirli uğurlu olsun Teknik olarak ne yapmaniz gerek bilmiyorum ama Uzun bir sure ayetel kursu okumadan binmeyin. 😉

@sukru56
Teşekkür ederim ,tavsiyenize uyacağım.

aracınız hayırlı olsun.ani hızlanma ve frenleme yapmayın. 1-2,000 km sakin kullanın agresif kullanmayın.stop etmeden 10-15 saniye bekleyin turbo ömrü için.

Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın aracınızı. Fikrimi söyleyecek olursam sadece sizin için değil diğer tüm arkadaşlar içinde araçlarına nazik davranılmısı taraftarıyım. Ani frenlemeler ve aşırı hızlanmalar yapılmaması hem araca olumlu yönde etki eder hemde sağlığınız açısından en doğrusu olur kanaatindeyim. Manevi olarak da şunu söyleyebilirim büyük boy olmasada mutlaka aracınızda ufak boy bir Kur'an-ı Kerim bulundurun ve aracınızla binerken ve aracınızı çalıştırırken besmele çekmeyi ihmal etmeyin derim.

İlginiz için hepinize teşekkür ederim

Hayırlı olsun.
Arkadaslara ilave olarak aracınızı alır almaz kesinlikle uzun yol yapın.
Sabit hız ve uzun yol ilerde aracınız a iyi gelir.

@Kaya.
kemal abimiz çok doğru demiş aracınızda Kur'an-ı Kerim bulundurun ben ayetel kürsi bulunduruyorum suriyeliler aracıma çay dökmüş ve lekesi çıkmıyor daha önce yine aynı suriyeliler komşumun evine çürük et attı bu yapılanlar onlara göre büyüymüş ne hikmetse çay döküldükten sonra bursadan sivasa gidip geldim 2000 km yol yaptım arabam tık demedi onun bunun bedduası büyüsü kabul olmasın aracınızda en az 1 adet ayetel kürsi bulundurun imkanınız varsa kutsal kitabımızıda bulundurun.

Hocam araciniz hayirli olsun güle güle kullanın

Back