1,3 ile 1,6 fiyat farkı

kursatakc

Daimi Üye
değerli abilerim bildiginiz üzere 1,3 doblomu satıp 1,6 doblo alıyorum premio aracım 2011 model 13500 km de çızıgı kırıgı değişerni yok aracımın üstüne ne kadar para vermeliyimki benim doblo gibi 2 el km az güzel 1,6 premio doblo alayım verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler

kürsat şimdi öyle bi durum ki 50 tane araç bulursun netten herbiri farklı fiyat verebilir.en dogrusu araştırmak karşılaştırmalar yapmak.istediğin bütün özellikleri sitelere yaz arattır çıkan sonuçları tek tek değerlendir.örneğin ben safelineye temiz bakıyorum bir toz bile yok ben 30 dan aşağı vermem ama başkası aynı km de 28 der mesela bunun gibi senin aradıgın da çok farkeder.ama bak tercih olarak kayseri veya ankara araçlarını tercih edebilirsin.arkadas tam 90 binde linea aldı ankaradan burda servise gösterdik adamların ağzı açık kaldı aracın durumu karsısında.biliyorsun bizim dogu anadoluda pek yol yok ağır şartlara maruz kalıyoruz.

hayırlısı olsun kürşat. ama iyi araştır. sonra pişman olacağına git servise ekspertiz yaptır.

bi bulsaydım arabayı yapacaktım sitelerde aklıma yatan araba olmadığı için henüz ortada bir şey yok

değerli abilerim bildiginiz üzere 1,3 doblomu satıp 1,6 doblo alıyorum premio aracım 2011 model 13500 km de çızıgı kırıgı değişerni yok aracımın üstüne ne kadar para vermeliyimki benim doblo gibi 2 el km az güzel 1,6 premio doblo alayım verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler

fiyatı nedir abi ??

berat kardeşim benim dobloma 30000 31000 arası bir şey verseler vercem alacagım dobloyada veririm bi 34000 35000 bin

hayırlısı olsun abi bizde seneye d3 bakıcaz inş

1.3'ü neden satıyorsun?
Eğer sadece güç artışı için vazgeçeceksen cihp falan yaptır belki tatmin olursun.Aracın temiz ziyan olmasın diye diyorum.İlla da 1.6'ya geçeceksen servisle iyi bir pazarlık yap sıfırla derim.Üste kalan kısmı da sıfır faiz taksit yaptırabilirsin.

Bu arada merakımdan soruyorum takasa girseydik benim aracıma ne kadar fark verirdin? 2.0 premio 2012 nisan üretimli 15.000 kmde.

abi 1,3 e alışamdım çok geç toprlıyor düşük devirlerde sıkıntı yaşıyorum chipe pek güvenmiyorum en iyisi 1,6 inş dediğim gibi bir araba bulurum ve 1,3 doblomu satarım
abi senin doblolar piyasada pek olmadıgı için piyasasını billmiyorum sitelerde araştır bi bak

Ben de sana diyorum ki bu iş beklenti meselesi.1.6 değerlerine baktığında gayet yeterli görünebilir.Ama Testte bana yetersiz gelmişti.Doblolar hızını pek belli etmeyen arabalar.Ön camın büyüklüğü ve şöför ile kaput ucunun uzaklığından dolayı böyle.yani torpido şöförden ne kadar uzakta biterse hızı o kadar gizliyor.
Chip olayı kafana yatmıyorsa iyi bir box deneyeblirsin.Memnuniyet garantili bir yerde taktır bence.Beğenmezsen alma.Box biraz daha mazotla alakalı değişiklik yaptığı için alt devirlerini canlandırabilir.Denemekte fayda var.
Tabiiki 1.6 6 ileri o da ayrı bir olay.Düşük devirlerde daha iyi toplayacaktır ama aracı satmaya değer bir değişiklik için Box olayını dene derim.Birşey kaybetmezsin.

abi babam box filan yaptırmaz her şeyin orijinali iyidir diyor araı değişimimdeki en büyük etkilerden biride yakıt meselesi abi neredeyse 1,6 ile aynı yakıyor 1,3 tasarrufunu göremediğimden barı 1,6 nıj permormansını göreyim dedim bakalım hayırlısı 1,3 uü bir satsaydım önüme bakacamda bir tirlü satamadım ki

Kürşat arkadaş eğer performans arıyorsan bence dobloya falan bakma. Binek araç al rahat et. Biliyorsun bu araçlar performans için pek uygun değil. Daha çok, az tüketip çok iş yapmak mantığıyla üretiliyor. Az tüketme olayıda kullanım tarzına bağlıdır. Şu an kış şartları dolaysıyla motorun geç ısınması tüketimi artırıyor. Ben 100 TL lik yakıtla şimdi 320-340 Km, Hava ısınınca 380 Km yapıyorum.

aynen kış şartları çok etkiliyor.

bizim aile geniş olduğu için bide köye gidip geldiğimiz için bağajı büyük araba lazım bunuda doblo karşılyor o yüzden hem genişlik hemde perfonmars için 1,6 105 ps multijet tercih edilebilri işte bende bu yüzden araıoyorum

ben 1.3 ün hiç kendini saldığını görmedim açıkçası. yokuşlarda dur kalk hariç hiç gaz yememe problemide yaşamadım. bence beklenti meselesi bu. yada yeni 1.3 90 hp ler bizim 1.3 75 likler kadar randıman vermiyor gibi.

1.6 nın performansı performans isteyenler için çok güzel.

ben 1.3 ün hiç kendini saldığını görmedim açıkçası. yokuşlarda dur kalk hariç hiç gaz yememe problemide yaşamadım. bence beklenti meselesi bu. yada yeni 1.3 90 hp ler bizim 1.3 75 likler kadar randıman vermiyor gibi.

1.3 90 hp lik bir dobloya binin 75 ligin gaz tepkilerinin cansız ve isteksiz oldugunu anlarsınız.

1.3 90 hp lik bir dobloya binin 75 ligin gaz tepkilerinin cansız ve isteksiz oldugunu anlarsınız.
arkadaş yeterli tasarrufu göremediğini ve aracın performansınıda beğenmediğini yazmış. 1.6 ile aynı yaktığını ifade etmiş. benim araç hem gidiyo hem az yakıyor o bakımdan dedim. Ayrıca d3 ün ağırlığınıda göz önüne alırsak d2 ile aynı performansı vereceğine eminim.

Back