değerli abilerim bildiginiz üzere 1,3 doblomu satıp 1,6 doblo alıyorum premio aracım 2011 model 13500 km de çızıgı kırıgı değişerni yok aracımın üstüne ne kadar para vermeliyimki benim doblo gibi 2 el km az güzel 1,6 premio doblo alayım verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
ben 1.3 ün hiç kendini saldığını görmedim açıkçası. yokuşlarda dur kalk hariç hiç gaz yememe problemide yaşamadım. bence beklenti meselesi bu. yada yeni 1.3 90 hp ler bizim 1.3 75 likler kadar randıman vermiyor gibi.
arkadaş yeterli tasarrufu göremediğini ve aracın performansınıda beğenmediğini yazmış. 1.6 ile aynı yaktığını ifade etmiş. benim araç hem gidiyo hem az yakıyor o bakımdan dedim. Ayrıca d3 ün ağırlığınıda göz önüne alırsak d2 ile aynı performansı vereceğine eminim.ben 1.3 ün hiç kendini saldığını görmedim açıkçası. yokuşlarda dur kalk hariç hiç gaz yememe problemide yaşamadım. bence beklenti meselesi bu. yada yeni 1.3 90 hp ler bizim 1.3 75 likler kadar randıman vermiyor gibi.
1.3 90 hp lik bir dobloya binin 75 ligin gaz tepkilerinin cansız ve isteksiz oldugunu anlarsınız.