Doblo 1.3 Doblomu Yoksa 1.6 Mı 2017 Öneriniz Nedir.

Kardes valla bende 2016 doblo var yolda tutamiyorum 1.6 105 beygir sahane 1.3 unu pek tavsiye eden yok cunku kasa agir basiyor bunlara nazaran o yuzden ben 1.6 diyorum şaşmam yani cok memnunum yakiti depoyu fulluyorum koye 1000 km yolu goturuyo giresuna ben bunu der bunu soylerim.. Hayirli geceler

@Dadaşşş
öncelikle hoşgeldin profil ayarlarından avatar yüklemeni öneriyor ve 1.6 al derim performansı süper

Eğer sadece şehir içi kullanılacaksa 1.3 yeter ama yokuşlar dağlık araziler deyince 1.6 lâzım 1500 kilo araba 1.3 yetmez yeterli olmaz menun etmez sehir dışı arazilerde.

1.3 diyorum artik
1.6 adamin kesesini yoruyor biraz bakimlari agar 1.3 e göre
1.6 kullanicisi olarak soyluyorum bunlari
Artik yazilimla 1.3 lerdeki hantalligida gideriyolar heleki sehir ici cok ideal bir secim olur...

Abi 1.6 performans olarak daha iyi ama yakıt konusunda pek iyi olduğu söylenemez 1.3 yazılımlı motor 1.6 dan daha üstün geliyor 1.6 kullanicisiyim 🙂

@Tanerserper
Nasil bi yazilimmis o merak ettim.

@duhan13
Aynen o yazılım 1.6ya da atılıyor sonuçta ne kadar yazılım atarsa atsinlar 1.6 gibi olmaz. 10 kwlik trafodan ne yaparsan yap 10 kwlik güç alırsın.

@dr20mouse
Normal bi yazilim 1.3e atildiginda 1.6 gibi olamaz. Arkadas nasil bi yazilimdan bahsetti bilmiyorum. Bende 1.6 aracimda yazilim kullaniyorum az cok anliyoruz 🙂

2014 1.6 kullanıcısıyım tek seferde 2500 km izmirden iran a gittim araç 5 kişi ve bagaj tavana kadar full doluydu toplam da 5000 km yol yaptım.irandan aldığım mazotu saymazsam 1000tl mazot masrafım oldu çekişi ve şehir dışı yakıtı gayet iyiydi 🙂

1.3 ecojet tavsiye ederim yeni nesil motor ve düşük devirde yüksek tork imkanı sunuyor. yakıt desen oda az kçük motor çok yakar tabusunu yıkıyor anlayacağın. burada bir üyemizin 1.3 ecojet var uzun şaşe su işi yapıyor ve arac yüklüyken bile roketliyor heleki düşük devirdeki performansı tatmin edici. bayiye uğrayıp veya internetten araştırmasını yaparsan kafan daha rahat olabilir.

Back