onurkaya
Yeni Üye
- Adı
- Onur Kaya Ataş
- Kan Grubu
- 0 +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Mistik Gri
Merhaba arkadaşlar
1.3 Multijet 75 beygir 2008 model doblom var. Ben buna chiptuning yaptırmak istiyorum. Motora herhangi bir zararı var mıdır ?
Fiyatları ne kadar
Forumda bazı kişiler yapıyormuş kimler yapıyor
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
1.3 Multijet 75 beygir 2008 model doblom var. Ben buna chiptuning yaptırmak istiyorum. Motora herhangi bir zararı var mıdır ?
Fiyatları ne kadar
Forumda bazı kişiler yapıyormuş kimler yapıyor
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
benim aracım chiptuning06 alman malı mevcut. 3 yıldır kullanıyordum geçen ay sattım yeni 1,3 90lık aldım. Eski aracımda 3 yılda hiçbir zararı görmedim.
Yakıt düştü performans arttı. Kalkışlarda titreme yok araç seri hale geldi. Sollamada filan yığılmaz olmadı.
Şimdi söktüm yen aracıma ücretsiz yeni yazılımla taktım ve memnunum.
Firma yetkilisi Murat Yılmaz ı arayın. Teamdoblo dan Murat söyledi dersen ayrıntılı yardımcı olurlar. Gsm: 0530 922 02 58
300 e 400 e yazılım atıyorlar tabiri caizse bodrum altı
bu firmanın 450 ye olanı da var denedim lakin bunun kadar faydasını görmedim
aracınızı satarsanız sökersizi yeni dizel passatınıza dahi takabilirsiniz yatırım gibi
diğer türlü 300 e sadece yazılım atarlar araçta kalır
300 olanı maalesef bilmiyorum kardeşim
bende 2012 dobloma eylül ayında hem chiptuning hemde pedalbox taktım araç gerçekten 10 numara oldu inanamıyacaksın taktırırsan eğer her hangi bir zarar açacağını sanmıyorum
bende 2012 dobloma eylül ayında hem chiptuning hemde pedalbox taktım araç gerçekten 10 numara oldu inanamıyacaksın taktırırsan eğer her hangi bir zarar açacağını sanmıyorum
Merhabalar, kadir006 pedalbox herhalde bu chip olayının bir modeli oluyor farkı nedir bunun ?
Arkadaşlar; benim derdim performans değil, yakıt tasarrufu! Bu alet bana 2lt yakıtta tasarruf sağlar mı?
Alet pahalı 900-1000tl bu aleti alırsam alet 2lt tasarruf sağlarsa yaklaşık 10.000 km de kendini amorti ediyor. Konu hassas yani.
Arkadaşlar; benim derdim performans değil, yakıt tasarrufu! Bu alet bana 2lt yakıtta tasarruf sağlar mı?
Alet pahalı 900-1000tl bu aleti alırsam alet 2lt tasarruf sağlarsa yaklaşık 10.000 km de kendini amorti ediyor. Konu hassas yani.
hiçbir cihaz kendini 10 bin km de amorti etmez.senin hesaba göre 100 bin km de 10 bin lira tasarruf etmesi lazım.2 litre tasarruf 1.3 multijet-2 motor için %46.5 tasarruf demektir.birisi sana böyle bir tasarruf teklif ederse hemen oradan uzaklaş.
bir chip modülünün sana sağlayacağı tasarruf %10-15 civarıdır ki bu sana 100 km de aşağı yukarı 0.5 litre bir tasarruf sağlar.(uzun yolda)
kullanım tarzını değiştirmezsen şehit içi ve karmada tasarruf değerin 0.7 litre civarına gelir.
bunların hepsini toparlasak chip modülü atarsan tahmini olarak 100 km'de
şehir dışı 3.9 litre
karma 5.9 litre
yakarsın.
benim 7,4 den 6,0 a düşürmüştü yeni araca taktırmadım daha yakıtta gerçekten fakediyor
benim 7,4 den 6,0 a düşürmüştü yeni araca taktırmadım daha yakıtta gerçekten fakediyor
Murat abi yeni Aracın hayırlı olsun abi... 🙂 KAzasız belasız kullan İnşallah... Yeni araca chip taktırağın zaman banada haber verirmisin abi beraber göz atalım bir 🙂
Murat abi yeni Aracın hayırlı olsun abi... 🙂 KAzasız belasız kullan İnşallah... Yeni araca chip taktırağın zaman banada haber verirmisin abi beraber göz atalım bir 🙂
olur faruk beraber gideriz olmaz sa bu ayın sonuna doğru
kardeş arabanın fotoğrafı süper olmuş fiat a mail atta broşüre falan bassınlar 10 numara olmuş.